З днем народження Apple Room! Сьогодні фантастичні знижки!

2021-03-23

Привіт! Сьогодні можна…сьогодні навіть треба, адже найнадійніша мережа магазинів техніки Apple святкує 9-й день народження! 

Привід просто космічний, а умови – таки грандіозні: даруємо ЗНИЖКИ на техніку та -40% на аксесуари! Поспішай на тотальний святковий розпродаж!

Подібно до компанії Apple, що свого часу створила революцію у світі техніки, відкривши продукцію нового зразка, Apple Room довела, що надійність та якість – ті показники, які повинні бути основними.

У далекому 1976-му 2 небагатих, але дуже талановитих та перспективних хлопця - Стів Джобс та Стів Возняк започаткували невелику фірмочку із виготовлення комп’ютерів, що згодом прогриміла і вразила весь світ: від молоді до людей старшого віку. Справжня технологічна революція, здається, почалася саме відтоді. Тепер кожен фанат продукції щороку із нетерпінням чекає виходу новинок. Такий успіх – однозначно приклад для наслідування.

Не в таких глобальних масштабах, принаймні поки, але із такою ж переконливою перспективою відчинилися двері першого магазину Apple Room у не такому далекому 2012-му. Натхненна успіхом Джобса та Возняка, команда Apple Room за 9 років досягла значних результатів. 

Варто лише зазначити, що магазини тепер працюють у 3-х містах України: Львові, Івано-Франківську та Харкові, а загальна кількість магазинів становить 16! Кожен - зі своєю атмосферою, зі стилем та дизайном: переступивши поріг, потрапляєш у нановсесвіт, де можливо все!

Із Apple Room – завжди надійно, якісно та в тренді!

Святкуй з нами 9-й день народження: знижок на подарунків вистачить усім!