​Топ 6 безкоштовних додатків для iPhone, які покращать Ваші фото

2020-10-06

Топ 6 безкоштовних додатків для iPhone, які покращать Ваші фото


1. Adobe Lightroom

Вбудована камера дозволяє налаштовувати експозицію, ISO, вибирати різні режими освітлення, має численні функції управління кольором, світлом і іншими візуальними параметрами. Ви також можете знайти в Інтернеті пресет налаштувань для своєї камери і в пару натискань застосовувати його до будь-якого знімку.


2. VSCO

Це простий фото- і відеоредактор, який став відомим завдяки колекції стильних фільтрів. Якщо вам не вистачає таких фішок в Instagram, обов'язково спробуйте VSCO.

3. Photoshop Express

Bсередині ви знайдете базові інструменти ретуші, майстер колажів, а також різні прикраси: ефекти, стікери і рамки - все що потрібно, щоб зліпити на ходу яскравий, фановий контент і запостити в соцмережі.


4. Prisma Photo Editor

Prisma використовує нейронні мережі, щоб стилізувати фотографії під картини відомих художників або просто надавати зображенню незвичайні візуальні риси.

5. Facetune2: Best Selfie Editing

Фоторедактор оптимізований для ретуші портретів. Він допоможе усунути дефекти шкіри, відбілити зуби, підкреслити виразність очей і навіть змінити невдалий вираз обличчя. Незамінний додаток для любителів селфі.


6. Enlight Quickshot

Ця програма виправляє типові проблеми динамічної зйомки, коли автор фото або об'єкти в кадрі не стоять на місці. Програма покращує невдале освітлення і вирівнює горизонт. А режим стробоскопа робить безліч кадрів і поєднує їх в одному. Крім того, вбудований редактор дозволяє прибирати зайві деталі і навіть міняти фон.

Чи дізналися ви щось нове?