Що таке open box?

2023-01-17

У нас на сайті ви можете знайти техніку з позначкою Open Box, часто нас запитують, що це за техніка. Адже цінник у неї середній між бу та новою технікою. Давайте ж розберемось що це.

Чи означає, що техніка вже бу?

Відкрита коробка або Open Box означає, що упаковка і коробка гаджета були відкриті. Ці продукти, як правило, є виставковими, вітринними моделями. Ці продукти повністю функціональні та неушкоджені. Недоліки, якщо і будуть, то незначними. При цьому оригінальна коробка може бути відсутня.

Ні, відкрита коробка не означає б/у. Основна відмінність між відкритою коробкою та бу продукцією полягає в тому, що товари з позначкою Open Box не використовувалися. Продукти у відкритій упаковці як нові. Бу гаджети вже використовувалися.

Переваги Open Box в порівнянні з бу товарами

У Appleroom ми пропонуємо широкий асортимент високоякісних гаджетів Apple за зниженими цінами. Ви отримуєте абсолютно нову техніку, але за зниженою ціною. Ознак використання практично не буде. Ми проводимо ретельний процес перевірки, і перевіряємо кожен продукт, навіть у відкритій упаковці. Таким чином, ви отримуєте новий і функціональний продукт.

На що звернути увагу перед покупкою Open Box гаджета

Є деякі речі, про які слід пам'ятати, перш ніж купувати відкриту коробку:

  • Гарантія. Іноді гарантія виробника не поширюється на товар у відкритій упаковці. Але у нас ви можете придбати гарантію на гаджет. Ми пропонуємо гарантію на 1 або 2 роки або розширену гарантію на 2 роки. Звичайна гарантія покриває будь-яке звернення, крім розбиття гаджета, проникнення вологи або втрати девайсу. Розширена - покриває ще й розбиття екрану.
  • Стан. При покупці обов'язково огляньте девайс щодо зносу.
  • Функціональність гаджета.

Чи варто купувати Open Box техніку?

Наша відповідь безперечно так! Найприємніше в покупці такого гаджета — це те, що ви можете отримати відмінний товар за дуже низькою ціною. Гаджет буде абсолютно новим, тому вам не потрібно йти на компроміс.

Вибирайте iPhone, iPad, MacBook або Apple Watch у нас на сайті.