Жовтнева подія Apple: дата, час і що буде представлено

2023-10-28

Apple проводить заходи через певні проміжки часу протягом року, на яких анонсує нові продукти. Компанія, як правило, проводить захід з нагоди випуску нового iPhone у вересні та пізній осінній захід у жовтні, на якому, як відомо, випускаються нові iPad і Mac.

Apple представила новий iPhone 15 і Apple Watch Series 9 і Ultra 2 на заході 12 вересня. У 2023 році відбудеться ще одна подія Apple, на якій вона представить більше нових продуктів – очікуються нові Mac та iPad.

Понеділок, 30 жовтня, о 1 ночі за Київським часом буде відбуватись захід Scary Fast,.

В прямому ефірі Apple транслюватиме основну доповідь на своєму веб-сайті та каналі YouTube.

Що Apple представить на жовтневому заході?

Цілком можливо, що Apple представить нові Mac і iPad. Зокрема:

  • M3 iMac. Адже iMac все ще працює на чіпі M1, тоді як решта лінійки тепер працює на другому поколінні чіпів Mac від Apple Ходять чутки, що iMac перейде прямо на чіп M3.
  • Apple також може оновити 13-дюймовий MacBook Pro з M3 одночасно з iMac. Також є чутки, що будуть версії M3 Pro і M3 Max для запуску MacBook Pro.
  • MacBook Air з M3. Влітку Марк Гурман з Bloomberg припустив, що цього року MacBook Air може отримати оновлення M3. Це здавалося малоймовірним, враховуючи той факт, що 15-дюймова модель була представлена лише в червні. Зараз схоже, що Apple може оновити як 13-дюймовий, так і 15-дюймовий MacBook Air навесні 2024 року, але цілком можливо, що це можливо і на заході 30 жовтня.