Як подивитися захід Apple Far Out

2022-08-31

Осінь - особлива пора року для фанатів Apple. Адже компанія нещодавно оголосила про захід Far Out 7 вересня, під час якого, як очікується, буде представлена нова лінійка iPhone 14. Раніше чутки вказують на чотири моделі - iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max.

Коли відбудеться захід Far Out?

Як уже згадувалося, презентацію iPhone 14 призначено на 7 вересня 2022 року о 10:00 за тихоокеанським часом у прямому ефірі зі штаб-квартири Apple у Купертіно.

Як переглянути захід Apple Far Out

Apple спростила перегляд своїх подій, транслюючи їх у прямому ефірі на своєму веб-сайті Apple Events. І якщо ви не можете знайти сайт, компанія також транслює захід на своєму каналі YouTube. Переглянути трансляцію ви можете і у нас на сайті о 20.00 7 вересня.

Чи буде Apple анонсовано ще щось, крім iPhone 14?

Є багато повідомлень і чуток про подію Far Out, але жоден з них на даний момент не підтверджений. Є чутки про те, що Apple може представити оновлені Apple Watch, а також нові AirPods Pro, але ці оголошення залишаються непідтвердженими. Ми припускаємо, що випуск iOS 16 збігатиметься з випуском iPhone 14, але для решти нам просто потрібно набратися терпіння і подивитися, що готує Apple.

Хороша новина в тому, що вже не довго чекати.