Використання Apple Pencil

2022-01-26

Ви можете використовувати Apple Pencil для написання, розмітки та малювання. Перед тим як Ви почнете. Переконайтеся, що ваш Apple Pencil сумісний з вашим iPad. Якщо потрібно, зарядіть свій Apple Pencil. З’єднайте свій Apple Pencil, перш ніж спробувати його використовувати.

Малювати з Apple Pencil

Щоб малювати в програмі Notes:

1. Відкрийте Нотатки.

2. Торкніться, щоб створити нову нотатку.

3. Почніть малювати за допомогою Apple Pencil.

Ви також можете почати, натиснувши, щоб відкрити палітру інструментів. Виберіть один із кількох інструментів і кольорів для малювання та перейдіть на ластик, якщо Ви зробили помилку. Двічі торкніться гумки, щоб переглянути параметри стирання на вашому iPad. Коли Ви малюєте, Ви можете нахилити свій Apple Pencil, щоб заштрихувати лінію, і сильніше натискайте, щоб затемнити лінію. Можете перетягнути палітру інструментів до іншого краю екрана, для вашої зручності.

Намалюйте ідеальні форми

  Ви можете вдосконалити одностороннє коло або нахилений квадрат.

Ось як:

1. Намалюйте вручну фігуру, як-от коло, квадрат або зірку, за допомогою одного штриха.

2. Коли Ви закінчите форму, зробіть паузу, поклавши кінчик Apple Pencil на екран. Намальована вами форма буде замінена ідеальною.

Пишіть разом з Apple Pencil

 Ви можете написати нотатку за допомогою Apple Pencil у Notes та інших програмах. З iOS 14 Ви можете писати за допомогою Apple Pencil у будь-якому текстовому полі. Можете перетворити своє рукописне введення у текст. Також, дуже зручно вести щоденник в iPad.

 Пишіть у будь-якому текстовому полі за допомогою Scribble. Ви можете використовувати свій iPad і Apple Pencil, щоб писати вручну в будь-якому текстовому полі, як-от поле пошуку в Safari або текстове поле в Mail. Все рукописне введення і перетворення в текст відбуваються на вашому iPad, зберігаючи конфіденційність і безпеку вашого письма.

Функція «Розмітка» на iPhone, iPad або iPod touch

 За допомогою функції «Розмітка» ви можете редагувати знімки екрана й фотографії, регулювати рівень прозорості та товщину шрифту й навіть підписувати документи у форматі PDF.

Отож, сподіваємось ми надихнули вас, розповівши про основні фішки Apple Pencil!

Apple Room - працюємо для вас!