Топ подарунків на свято весни

2023-03-04

Путівник по подарункам від Appleroom на свято весни 2023 вже тут і переповнений технічними смаколиками, які гарантують сяючу посмішку вашої коханої.

Якщо ви шукаєте щось стильне або корисне, ми вибрали кілька чудових подарунків для особливої людини з чудовими знижками.

І перший у списку Apple iMac 24” M1 8/512 8GPU Pink 2021 (MGPN3). Це потужний і стильний комп'ютер з унікальним рожевим кольором. Однією з найбільш помітних особливостей є його чіп M1. Це потужний чіп високої продуктивності, який призначений для забезпечення швидкої обробки, кращої продуктивності графіки та довгого часу роботи. 24-дюймовий 4,5K Retina-дисплей є ще однією помітною особливістю цього iMac. Дисплей надзвичайно яскравий та може відтворювати надзвичайно деталізовані зображення та відео з живими кольорами та чітким контрастом.

iPhone 14 Pro Max - чудовий смартфон 2023 року. Він вотримав значне оновлення камери, найшвидший процесор A16 і функції безпеки, які ніколи раніше не зустрічалися. Нова лінійка кольорів точно порадує найвибагливіших клієнтів.

Фени Dyson - компактні та стильні, з додатковими насадками мають мінімалістичний та елегантний дизайн. Їх легко впізнати серед інших моделей. Продумана та надійна конструкція зроблена з урахуванням безпеки та зручності використання. Зручний розмір та компактність дозволяє з легкістю маніпулювати феном у процесі просушування та укладки волосся.

Apple MacBook Air 13“ Midnight M2 8/256 8GPU 2022 (MLY33) Open Box порадує як продуктивністю, стилем так і ціною. MacBook Air оснащений 13-дюймовим екраном, процесором M2 та має 8 ГБ оперативної пам'яті та 256 ГБ вбудованої пам'яті. Комп'ютер доступний в кольорі Midnight і має тонкий та легкий корпус, який дуже зручний та компактний. Усі ці характеристики роблять MacBook Air 13 " одним з найбільш популярних і надійних ноутбуків на ринку.

Наступний у списку популярний Apple Watch SE 2022. Це більш доступна версія розумного годинника від компанії Apple. Він має багато корисних функцій, включаючи відстеження активності, серцевий ритм, сон та погоду. Завдяки великому вибору ремінців і кольорів корпусу, можна підібрати годинник під будь-який стиль та смак.

Випрямляч Dyson - це інноваційний пристрій для випрямлення волосся, що відрізняється від традиційних моделей. Він має ергономічний та впізнаваний дизайн, оснащений цифровим дисплеєм. Крім того, випрямляч Dyson має низьку температуру на поверхні, що забезпечує безпечне використання і запобігає пошкодженню волосся.

Бездротова зарядка 3in1 - чудовий вибір для Еплмана. Вона сумісна з iPhone, Watch, AirPods і дозволяє заряджити усі 3 гаджета одразу. До того ж сучачний дизайн ідеально підходить для дому чи офісу.

MagSafe - це оригінальна зарядна приставка для смартфонів iPhone від компанії Apple. Вона використовує магнітну технологію для бездротової зарядки, що дозволяє заряджати iPhone швидко та зручно. Зарядний пристрій MagSafe підтримує режим швидкої зарядки до 15 Вт та має різні варіанти дизайну та кольору

Набір чохлів Silicone Case - чудовий набір для власниці iPhone. Кожного дня можна змінювати колір в залежностю від настрою та стилю. Поєднуйте різні кольори, щоб створити образ, що повністю відповідає вашому смаку.

Обирайте найкращі подарунки на свято весни разом з Appleroom.