Нові Apple Watch і iPad ми побачимо вже 15 вересня, а iPhone будуть представлені 12 жовтня

2020-09-15

Невже ми дочекалися. Анонсовано дати презентації новинок від Apple, і вже сьогодні ми дізнаємося, що розробники приготували для фанатів цього разу.

Цікаво, що компанія вирішила внести зміни, та познайомити публіку спочатку з оновленим розумним годинником Apple Watch та свіженьким iPad Air, розказати про поновлену операційну систему. За даними з мережевих ресурсів користувачів, що вже не раз надавали точну інформацію щодо новин, пов'язаних з яблучним брендом, це станеться 15 вересня 2020 року в Apple Park о 20:00 за київським часом.

Трансляцію можете переглянути у відео нижче:

або

На презентації на нас чекає:

  • Більш функціональні Apple Watch 6 покоління;
  • Бюджетні Apple Watch Series 3 для повсякденного використання;
  • Розумна колонка Apple HomePod, що стане компактнішо. та доступнішою;
  • Брендовані макс-сайз навушники over-ear headphones.

Головну новинку року, а саме iPhone 12 і iPhone 12 Max та преміальні iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max, доведеться чекати до 12 жовтня. Причиною перенесення стала коронавірусна пандемія, але вона не завадила компанії обрати максимально символічну дату виходу новинки. Старт продаж відповідно відбудеться через тиждень – 19 жовтня 2020 року.

Основну інформацію про нові телефони від компанії Apple ми вже знаємо:

· Хедлайнери iPhone 12 і iPhone 12 Max отримають OLED-екран, розмірний ряд кожної моделі заявлений 5,4″, 6,1″. Матеріал виготовлення – вже знайомий нам алюміній.

· Найдорожчі моделі на 2020 рік iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max матимуть діагональ 6,1″ и 6,7″, та стильний стальний корпус.

Обидві новинки отримають ще декілька доповнень. Дизайн повернеться до традицій Apple, краї телефонів стануть менше заокруглені. Кожна модель телефону буде підтримувати 5G-зв'язок. Палітра оформлення айфонів доповниться новим кольором – темно-синім, а зелений стиль попереднього покоління відійде на задній план. LIDAR (Light Detection and Ranging) залишиться лише у максимальній версії лінійки Про. Інші моделі втратять даний сканер. Також ми нарешті дізнаємося, якою стала батарея телефонів, та чи правдива була інформація про Lightning-порти, адже фанати досі чекають USB-C в новому поколінні.

Оновлення чекають і планшети iPad. Повітряна версія стане більш схожою за дизайном з iPad Pro. Також вона отримає менші рамки, а сканер відбитка пальців переміститься на кнопку ввімкнення живлення. Новини про найменший планшет iPad mini поки що відсутні, можливо цього року вони залишаться без оновлення.