Підбірка iPad для дітей: який вибрати?

2022-07-14

Подарувати iPad дитині — чудова ідея, але який iPad краще? Що вибрати: iPad Air чи iPad Mini чи щось інше? Склали вам короткий список, який допоможе вибрати гаджет за вигідною ціною.

iPad відмінно підходить особливо для дітей, тому що він не тільки легкий і простий у використанні, але й містить величезну кількість додатків, які роблять його вражаюче універсальним. Будь то освітні ігри, розважальні програми, використання їх для створення творів мистецтва за допомогою Apple Pencil або просто щось, що не дає їм нудьгувати в автомобільних поїздках, iPad може стати знахідкою.

Проте, вибір відповідної моделі є дещо складним завданням для батьків, оскільки в поточному каталозі представлено досить багато моделей і конфігурацій.

Чому iPad є найкращим варіантом для вашої дитини? Ось кілька вагомих причин:

  • в App Store повно відмінних програм, розроблених спеціально для дітей, багато з цих додатків ідеально підійдуть школярам різного віку;
  • існує екосистема відмінних аксесуарів, призначених для роботи з iPad; 
  • iOS від Apple більш стабільна та проста у використанні, особливо якщо у вас вже є iPhone. А бонусом є те, що ваші програми для iPhone будуть доступні і на вашому iPad, і навпаки.

Які iPad є на вибір?

На момент написання статті Apple пропонує чотири категорії iPad, а саме:

  • Ipad 10,2”; 
  • Ipad Mini; 
  • iPad Air; 
  • iPad Pro.

Найпростіший варіант — iPad 10,2 дюйми 2021

Найдешевший iPad від Apple отримав значне оновлення у 2021 році з потужним процесором A13 Bionic (такий же, як у лінійці iPhone 11), а також з новою фронтальною камерою.

У нього достатньо потужності для ігор, потокової передачі, захоплення фотографій і відео, не кажучи вже про будь-яку програму, яку ви хочете використовувати. За загальним визнанням, старіший дизайн має зручні лицьові панелі, які дозволяють маленьким рукам легко триматися за них, не викликаючи випадкових спрацьовувань елементів на екрані. А розмір 10,2 дюйми також робить його ідеальним екраном для перегляду відео в далеких автомобільних поїздках.

Підтримка Apple Pencil 1-го покоління також означає, що ваш маленький художник зможе створювати свої шедеври, не залишаючи плям на меблях.

Так, ви не отримуєте дисплеїв Liquid Retina, як на iPad mini або iPad Air, але панель в iPad яскрава, барвиста і приємна у використанні.

Слід зазначити, що тепер це єдиний iPad із роз'ємом для навушників. Отже, якщо ви не хочете збожеволіти від пронизливих звуків, які часто вибухають від контенту, орієнтованого на дітей, одне це може коштувати покупки.

Актуальні ціни на цей iPad ви можете переглянути у нас на сайті.

Найкращий компактний iPad — iPad Mini 2021

Незважаючи на те, що iPad Mini 2021 р найменший, не дозволяйте цьому обдурити вас, мініатюрний корпус містить безліч можливостей і функцій.

8,3-дюймовий дисплей Liquid Retina чудовий, а оточуючі рамки тепер досить малі, оскільки Apple видалила кнопку «Додому» і замість цього помістила датчик Touch ID в кнопку живлення збоку. >

Всередині чіп A15 Bionic, що управляє планшетом, тому в цьому iPad немає недоліку в потужності, гарантуючи, що новітні ігри та програми будуть працювати на цьому пристрої. Він також підтримує Apple Pencil другого покоління, що означає, що ваша дитина може використовувати його для малювання або створення нотаток у школі, коли вона стане трохи старшою.

Компактні розміри 195.4x134.8x6.3 мм, 297 г роблять його маленьким і легким, тому маленьким дітям буде легше його тримати. Також є чотири різні кольори на вибір, включаючи фіолетовий та рожевий.

Скільки коштує iPad Mini 2021 р? Актуальні ціни вказані у нас, у розділі iPad Mini.

І насамкінець,

Найкращий для дітей старшого віку — iPad Air 2022

iPad у цьому списку також є найновішою моделлю Apple. Випущений у березні 2022 року оновлений iPad Air відрізняється фантастичним дизайном, 10,9-дюймовим дисплеєм Liquid Retina, кількома кольорами корпусу та потужним процесором M1.

З Bluetooth клавіатурою це повноцінний комп'ютер на якому можна вчитися, робити презентації, виходити на відеозв'язок і це не всі можливості.

iPad Air 2022 поставляється з непоганими камерами, які можна використовувати для відеопроектів або для спілкування з друзями в Інтернеті, а підтримка Apple Pencil 2-го покоління відкриває додаткові творчі можливості. Ціни та конфігурації ви знайдете у нас на сайті.

То що, ви вирішили, який Айпад хочете купити дитині?