Оновлення iOS 15.6.1

2022-08-25

iOS 15.6.1 виправляє критичні недоліки, які могли активно використовуватися. Ймовірно, вам слід негайно оновити свій iPhone або iPad.

Apple випустила iOS 15.6.1 і iPadOS 15.6.1. Примітки до випуску прості, в них йдеться лише про те, що оновлення «надає важливі оновлення безпеки та рекомендується для всіх користувачів».

На сторінці вмісту безпеки більш детально описані зміни, і ми дійсно рекомендуємо всім користувачам iPhone та iPad оновити свої пристрої якнайшвидше. Згідно з документом, усунуто дві вразливості. Проблема ядра, описана як «додаток може виконувати довільний код із привілеями ядра», а також проблема WebKit, описана як «обробка шкідливого веб-контенту, може призвести до виконання довільного коду».

Що стосується обох цих проблем, Apple заявляє, що їм відомі повідомлення про те, що проблема могла активно використовуватися. Ось зауваження щодо безпеки для оновлення:

Доступно для: iPhone 6s і новіші, iPad Pro (всі моделі), iPad Air 2 і новіші, iPad 5-го покоління і новіші, iPad mini 4 і новіші.

Щоб оновити пристрій, відкрийте «Налаштування», натисніть «Основні», потім «Оновлення ПЗ».