Найкращі новорічні подарунки для прихильників Apple

2021-12-30

Якщо ви шукаєте новорічні подарунки для любителя гаджетів від Apple, ми підготували корисний список, який допоможе вам у вибрати найкращий та особливий подарунок. Іноді буває важко придумати якусь ідею для близької людини у вашому житті, хто любить технології та продукти Apple.

Список корисних подарунків

Подарунки в цьому списку в основному стосуються продуктів, створених Apple, і аксесуарів, які добре працюють з пристроями Apple. Обов’язково збережіть цей список і переглядайте його протягом року, коли вам потрібно купити подарунок на день народження чи на інше свято для коханої людини.

Продукція Apple

В Apple є безліч пристроїв, які створюють надійні ідеї для подарунків. Якщо людина, для якої ви купуєте, підписується на Apple Music, AirPods і HomePod mini — чудові супутники для потокового музичного сервісу. Незамінним подарунком стане і новий Apple Watch 7 - чудовий компаньйон для тренування та повсякденного життя.

В залежності від уподобань також можна обрати: 

  • AirPods 2- найдешевші AirPods які стануть є чудовим подарунком до свят, особливо за нижчими цінами. 
  • AirPods 3 - новинка в 2021 році, є останньою версією найулюбленішого аксесуара Apple. 
  • AirPods Pro – ця модель AirPods Pro тепер поставляється з зарядним футляром MagSafe. 
  • Apple Pencil 2 – поєднайте новий Apple Pencil 2 з останніми моделями iPad Air і iPad Pro, щоб легко ілюструвати або робити нотатки. 
  • Apple Watch 7 – новітні годинники Apple Watch мають постійно увімкнений дисплей Retina і на 20% більший, ніж Watch 6. 
  • iPad Air – новий iPad Air з 10,9-дюймовим дисплеєм від краю до краю та кнопкою живлення Touch ID. 
  • MacBook Pro – абсолютно нові 14-дюймові та 16-дюймові MacBook Pro – це найкращі універсальні ноутбуки на ринку, оснащені мікросхемами Apple M1 Pro та M1 Max. 
  • Ігрова приставка Sony PlayStation 5 – найкращий подарунок для підростаючих та дорослих геймерів, які бажають отримати неймовірний ігровий досвід.

Аксесуари для техніки Apple

Завдяки низьким цінам аксесуари для стильних гаджетів – чудові та швидкі подарунки. На сайті Appleroom ви можете придбати за вигідними цінами аксесуари на будь-який смак: 

Знайшли необхідний подарунок в нашому списку? Хутчіш замовляйте на сайті з доставкою в будь-який регіон України.