Бездротові зарядки для iPhone: вибираємо найкраще

2022-07-22

Технологія Apple MagSafe є більш ефективним способом бездротової зарядки сумісної з iPhone.

MagSafe — це магнітне кільце навколо внутрішньої зарядної котушки iPhone 12 і 13, яке розпізнає сумісні аксесуари та надійно фіксується за допомогою магнітів з відповідними аксесуарами.

MagSafe підтримується всіма моделями iPhone 12 та iPhone 13. Він дозволяє сертифікованим та сумісним аксесуарам магнітно прикріплюватися до задньої панелі iPhone, створюючи міцне з'єднання для заряджання.

Варто відзначити, що MagSafe підтримує зарядку iPhone потужністю 15 Вт порівняно із звичайним зарядним пристроєм Qi потужністю 7,5 Вт.

Стандартні магнітні зарядні пристрої без MagSafe, також відомі як бездротові зарядні пристрої, сумісні з MagSafe, обмежені потужністю 7,5 Вт. Але цього цілком достатньо для заряджання телефону.

Чому бездротова зарядка?

Бездротова зарядка зручна і найкраща для ситуацій, коли не потрібна надшвидка перезарядка. Якщо ви виходите з дому через 20 хвилин і вам потрібно якнайшвидше підзарядити гаджет, краще підключіть кабель Lightning.

Але порт для зарядки як і сам кабель вразливі. Порт Lightning може забитися пухом і пилом після часу, проведеного в кишені штанів або сумці, і це одна з найпоширеніших причин відмови заряджати iPhone кабелем. На бездротову зарядку не впливає скупчення пилу та пуху в телефонному порту, а також вона менш схильна до окислення та корозії.

З бездротовим з'єднанням вам не потрібно пам'ятати, не потрібно бігати, намагаючись знайти, хто взяв кабель Lightning, і це, безумовно, набагато акуратніше. Зараз на ринку представлено великий вибір бездротових зарядок. Але варто уникати дешевих, оскільки вони можуть бути небезпечними та неякісними.

Магнітні зарядні пристрої для декількох пристроїв

Найпростіша форма MagSafe або магнітного зарядного пристрою — це проста накладка, яка кріпиться до сумісного iPhone. Існують також продукти, які можуть одночасно заряджати iPhone та інші пристрої Apple, такі як Apple Watch або чохол для бездротової зарядки AirPods.

Ці зарядні пристрої для декількох пристроїв випускаються або у вигляді плоскої підставки, або у вигляді більш вертикальних підставок.

Ми зібрали список кращих бездротових зарядних пристроїв для iPhone і не тільки: 

  • Бездротова зарядка WIWU X23 Power Air 3in1 Series (Black) - сумісна з iPhone, Watch, виготовлена з цілого високоякісного алюмінію. Зарядний пристрій має максимальну потужність 10 Вт для підтримки заряджання трьох пристроїв. Неслизьке покриття забезпечує ідеальне розміщення, а дизайн ідеально підходить для дому чи офісу.
  • Бездротовая зарядка WIWU M8 Power Air 4in1 Series (Black) - універсальне інтелектуальне рішення бездротової зарядки для 4 продуктів Apple – iPhone, Watch, AirPods, а також Apple Pencil 1-го покоління. Можлива горизонтальна або вертикальна зарядка мобільного телефону, ергономічний дизайн робить цей пристрій чудовим вибором.
  • Бездротовий зарядний пристрій WIWU для iPhone MagSafe Charger M5 - ідеально підходить для підзарядки iPhone або Watch. Зарядка міцно примагнічується до задньої панелі смартфона. Корпус міцний, виготовлений із цілого алюмінію, який довго зберігає цілісність пристрою. Потужність зарядкистановить 15Вт.
  • Бездротовий зарядний пристрій для iPhone Simple Mini Magnetic 15W (White) бездротовий зарядний пристрій з максимальною потужністю 15 Вт. Оснащений конектором Type-C, обладнаний LED-індикатором. Може заряджати iPhone, AirPods та інші телефони, які підтримують бездротову зарядку. Він виготовлений з авіаційного алюмінію, загартованого скла та термопластика, має 9 рівнів захисту.