Що краще: захисне скло чи гідрогелева плівка?

2023-05-05

Навіть якщо ви — найакуратніша людина у світі, повністю вберегти дисплей iPhone від подряпин неможливо. А якщо ви носите свій телефон в одній кишені з ключами, кладете екраном на стіл або іноді можете впустити на підогу — то й поготів. Сьогодні поговоримо про те, що краще обрати для захисту дисплея айфона — гідрогелеву плівку чи скло.

Гідрогелева плівка на айфон: головні переваги

Плівка для захисту дисплея виготовляють з термопластичного поліуретану. Це пластичний, міцний матеріал, який ефективно запобігає подряпинам, приховує відбитки пальців.

Якісна гідрогелева плівка iPhone також надійно захищають від сонячних відблисків, на аксесуар високої міцності. Плівки бувають:

  • Олеофобні — не залишають відбитки пальців.
  • Антишпигунські — люди не зможуть підглядати через плече, що саме ви дивитеся на айфоні.
  • Дзеркальні — відбивають зображення.
  • Матові та глянцеві.

Плівка не знижує чутливість дисплея та є абслютно комфортною. Наклеїти та замінити її у разі необхідності — максимально просто.

Захисне скло — максимум надійності

Загартоване скло надійно захищає дисплей не лише від подряпин, а й від ударів. Так, якісне скло витримає навіть падіння! Якщо ваш телефон випадково впав на підлогу, скоріш за все, вам доведеться просто замінити скло. Ви уникнете дорогого та довгого ремонту дисплея.

Ще декілька переваг скла:

  • Підвищена твердість — до 8-9H.
  • Не впливає на чутливість екрана.
  • Зберігає чіткість зображення та колірну передачу.

Також скло має олеофобне покриття: воно запобігає появі плям, відбитків пальців та допомагає підтримувати дисплей у чистоті та полегшує очищення дисплея.

Гідрогелева плівка чи скло: хто переможе?

Це залежить від ваших вимог. Скло чудово захистить телефон при падінні, а плівка — надійний захисник від подряпин ключами та інших незначних пошкоджень.

Бажаєте продовжити термін експлуатації екрана? Гоу в Apple Room: оберемо для вас ідеальне рішення!