Live Desktop: красиві анімовані шпалери для вашого Mac

2018-04-30

На відміну від Windows, яка в останніх версіях отримала технологію, що дозволяє встановлювати в якості фонового малюнка анімовані шпалери, настільна операційна система Apple позбавлена такої чудової функції.

Насправді будь-якому користувачеві Mac під силу виправити таку несправедливість. Для цього навіть не обов’язково морочитися з конвертацією відео і правкою системних файлів: досить завантажити утиліту Live Desktop, доступну в каталозі додатків Mac App Store. Програма покликана замінити статичні шпалери на комп’ютері красивими анімованими мультипликациями і візуальними ефектами.

Ви можете вибрати з каталогу живих тим, що включає тематичний набір динамічних зображень водоспаду, зеленого лугу, сонячного пляжу, дощу, комах, тварин і т. д. Для установки шпалер необхідно завантажити програму і відкрити налаштування. У випадаючому меню наочно показаний список шпалер, розбитий за темами. Динамічний малюнок встановлюється автоматично.

Тепер можна закрити вікно і милуватися живими шпалерами або знову відкрити випадаюче меню і встановити іншу тему. Крім можливості вибору тим, Live Wallpaper дозволяє управляти звуковим оформленням: майже кожна тема супроводжується тематичними аудиоэффектами, їх можна увімкнути або вимкнути. Розробники відзначають, що Live Wallpaper надає мінімальний вплив на продуктивність і час автономної роботи комп’ютера.

Протягом сьогоднішнього дня додаток буде доступний в Mac App Store зі знижкою, після цього вартості програми збільшиться. Завантажити Live Desktop можна за посиланням нижче.