5 причин чому варто купити MacBook

2022-05-19

MacBook чи комп’ютер на Windows? Найчастіше, коли справа доходить до вибору між цими двома, процес прийняття рішення може бути заплутаним і займати багато часу. І якщо цього було недостатньо, вас ще більше бентежать індивідуальні думки людей. Тому, щоб спростити для вас, ми спробували прискорити ваше рішення, вибравши кілька причин, чому краще інвестувати в MacBook.

1. Чип М1

Чіпи Apple M1 є революцією і перевершують деякі з найпотужніших ПК з Windows у тестах продуктивності та часу роботи акумулятора. Крім того, вони набагато тихіші своїх конкурентів.

Apple називає чип M1 системою на кристалі (SoC), тому що вона бере кілька компонентів, які зазвичай є окремими, і поміщає їх на один чіп. Сюди входять ЦП, графічний процесор, контролери USB та Thunderbolt, Secure Enclave, Neural Engine, процесор сигналів зображення, обладнання для обробки звуку та багато іншого. Це призводить до кращої продуктивності та часу автономної роботи.

2. Досвід користувача

Коли комп’ютер є робочим інструментом і використовується щодня, хочеться, щоб він був простим у використанні, стабільним, функціональним і красивим. Саме Mac – це корисний досвід з нульової хвилини. Відкриваєте коробку - все добре продумано, чудово розроблено та готове до роботи.

Зручність використання та дизайн взаємодії macOS (операційної системи Mac) означає, що вам не потрібно вивчати нічого складного, щоб з нею працювати. Мінімалістичний дизайн macOS і попередньо встановлене програмне забезпечення роблять роботу з Mac приємним для роботи. Ця мінімалістична філософія також дозволяє дуже легко знаходити та впорядковувати файли, папки та програми, що сприяє підвищенню продуктивності.

3. Акуратний і міцний дизайн

За останні 20 років Apple встановила тенденції високоякісного комп’ютерного дизайну. І для багатьох це одна з головних причин купити Mac.

Коли справа доходить до ноутбуків, зовнішній дизайн, матеріали та алюмінієва обробка MacBook все ще є еталоном для більшості конкурентів. Крім того, до його краси тепер додається потужність мікросхем M1, що робить їх більш ефективними і дозволяє його акумулятору досягати 18 годин автономної роботи. Як і у автомобілів високого класу, мінімалістичний дизайн Mac майже не змінюється з року в рік. З цієї причини вони не виходять з моди так швидко і чудово виглядають роками.

4. Взаємозв'язок між пристроями Apple та екран

Це особливо актуально для тих, хто, крім Mac, має інші гаджети та пристрої від Apple. Усі комп’ютери Mac можуть легко й швидко ділитися та отримувати фотографії, документи та багато іншого з іншими пристроями Apple, просто перебуваючи поруч, за допомогою AirDrop.

Крім того, синхронізація даних між пристроями дуже швидка, що дозволяє розпочати роботу на одному пристрої та миттєво продовжити на іншому.

Хоча між ними є відмінності, якість, чіткість і точність кольорів екранів Apple високо оцінюють більшість дизайнерів і це одна з головних причин купити Mac.

Роздільна здатність цих екранів завжди одна з найвищих на ринку, завдяки чому зображення, з якими ви працюєте, завжди виглядають неймовірно чіткими та реалістичними. Крім того, це екрани з дуже високим рівнем яскравості (500 ніт), що дозволяє працювати з вулиці і продовжувати правильно бачити екран, не напружуючи очі.

5. Безпека

Дуже часто вважають, що на комп’ютерах Mac не можуть бути комп’ютерні віруси. Хоча правда полягає в тому, що існують віруси, які впливають як на системи macOS, так і на iOS, але комп’ютери Apple менш вразливі.

До того ж, ваші конфіденційні дані, дані банківських карток, паролі під надійним захистом. Тому безпека - це як одна з причин купити Mac.

Травневий розпродаж в Appleroom!

То що, готові купити новий Mac? Не потрібно шукати нижчу ціну ніде більше, адже зараз в Appleroom шалені знижки на вживані та нові MacBook. Клікай та обирай свій Мак за вигідною ціною!