«Енергія в вас вичерпається раніше, ніж в iPhone XR»

2019-05-14

Сьогодні Apple поділилася новим відеороликом під назвою "Up Late" на своєму YouTube-каналі. У ньому розповідається про те, що iPhone XR володіє найбільшим часом автономної роботи серед всіх смартфонів компанії.

30-секундний ролик показує, як різні люди засинають під час використання iPhone. Серед них паркувальник, який дивиться трансляцію футбольного матчу, жінка, заснувши на дивані під час гри на смартфоні, і чоловік, який спостерігає за дитиною через відеоняню. В кінці відео з'являється слоган «енергія в вас вичерпається раніше, ніж в iPhone».

«IPhone XR оснащений найбільш ємним акумулятором серед всіх смартфонів корпорації. Тому, незалежно від того, транслюєте ви відео, дивіться спортивні матчі або граєте, ваша енергія закінчиться раніше, ніж у вашому iPhone XR », - йдеться в описі до відео.

Саундтреком до ролика виступає композиція з класичного музичного фільму «Мері Поппінс» - "Stay Awake" у виконанні Джулі Ендрюс.

Незважаючи на те, що iPhone XR дешевше iPhone XS і iPhone XS Max, він пропонує більше часу автономної роботи завдяки більш енергоефективного, в порівнянні з OLED-дисплеями, ЖК-екрану.