Вийшла iOS 13.4 beta 1. Що нового?

2020-02-11

У цьому оновленні компанія внесла кілька коригувань, виправила баги і підвищила стабільність операційної системи.

Так що ж нового?

З'явилася функція iCloud Drive Folder Sharing

Вона дозволяє ділитися з іншими людьми вашими папками в iCloud Drive. Просто пишете контакт і дозволяєте йому доступ в меню Поділитися. Поки працює не у всіх користувачів.

Ввели універсальні покупки
В iOS 13.4 з'явилася згадка спеціальної функції для розробників Universal Purchases. Наприклад, ви берете собі додаток для iOS, і воно буде доступно на macOS і tvOS безкоштовно.

Нове розташування кнопок в додатку Пошта

Apple змінила розташування деяких кнопок в додатку Пошта. Бували ситуації, коли користувачі випадково натискали кнопку Видалити замість Відповісти. Вони були поруч у правому нижньому кутку екрана.

Тепер в нижньому ряду на сторінці з листом чотири іконки: Видалити, Перемістити в папку, Прапор і Відповісти. Це повинно виправити ситуацію.

Новий тумблер в Пункті управління
У Пункт управління тепер можна додати тумблер включення / відключення функції Оголошення про повідомлення з Siri. Працює з AirPods 2, Powerbeats Pro і вище.

З'явився API CarKey
Він дозволяє ділитися з іншими користувачами NFC-ключами від автомобіля. Крім того, можна налаштувати ключі так, щоб відкривати і запускати машину можна було через iPhone. Потрібно просто піднести смартфон до авто. Працює через Wallet.

9 нових стікерів Memoji

По суті, це 9 нових виразів обличчя, або жести, якими можуть користуватися всі бажаючі. Можна редагувати колір шкіри, риси обличчя, зачіска, колір волосся, головний убір і окуляри.