Нові смайлики в iOS 15.4

2022-02-07

З оновленням iOS 15.4, яке було представлено недавно, Apple додала підтримку Emoji 14, представивши набір нових смайликів, таких як обличчя, що кусає губу, руки-серце та багато іншого. У Emoji 14 було додано 37 нових смайликів та 75 відтінків шкіри, в результаті чого всього 112 символів.

Нові емоджі включають вітальне обличчя, обличчя з відкритими очима і рукою, що прикриває рот, обличчя з виглядаючим оком, обличчя з діагональним ротом і обличчя з пунктирною лінією, а нові смайлики включають закушування губи і бульбашки.

Є кілька нових смайликів рук, таких як права рука, ліва рука, рука долонею вниз, рука долонею вгору, рука зі схрещеними вказівним та великим пальцями, вказівний палець, що вказує на глядача, а також оновлений смайлик рукостискання.

Гніздо з яйцями, порожнє гніздо, рентген, гірка, милиця, для ігрового майданчика, колесо, рятувальний круг, дзеркальна куля, банка, посвідчення особи та низький заряд батареї – нові предмети. А рослини тепер включатимуть корали та лотоси. Що стосується фентезійних персонажів, можна очікувати нових смайликів тролів, а яйця, боби та соус - нові продукти харчування.

Нові емодзі будуть доступні на iPhone з iOS 15.4 та iPadOS 15.4, а також на Mac з macOS Monterey 12.3.