В iOS 13.2 знайшли зображення AirPods 3 з новим дизайном

2019-10-03

Розробники виявили в бета-версії iOS 13.2 піктограми нових AirPods з активним шумозаглушенням. Раніше аналітик TFI Securities Мін-Чі Куо припустив, що AirPods з абсолютно новим дизайном можуть вийти в кінці цього або початку наступного року.

У збірці модель навушників позначаються кодовою назвою B298, а їх зображення зберігається в папці «універсального доступу». Всередині знаходиться іконка з зображенням навушників, які, по всій видимості, є неанонсованою версією AirPods з якимись вставками з усіх боків.

Ймовірно, це прогумовані або силіконові вставки, потрібні для додаткового кріплення всередині вуха. Мабуть, це вони частина системи активного шумозаглушення. Судячи по рядках коду, знайденим в бета-версії iOS 13.2, навушники будуть володіти декількома режимами відтворення, що побічно може вказувати і на те, що навушники забезпечені «шумозахистом».

Точно невідомо, коли вийдуть AirPods 3. Але, судячи з того, що зображення знайшли в iOS 13.2, ми можемо їх побачити на найближчій презентації Apple.