Нові деталі про лінійку iPhone 11

2019-08-16

Менше місяця залишається до довгоочікуваної презентації Apple, де компанія випустить нову лінійку iPhone 11. Вчора анонімний співробітник заводу Foxconn поділився черговою інформацією про новинки. Які інновації принесе компанія в оновлену лінійку? Давайте розбиратися разом.


Новий колір iPhone 11

За даним інсайдера, преміальні версії iPhone 11 будуть доступні в нових яскравих кольорах. У доповненні до темного, білого і золотого виконання, смартфони також будуть темно-зеленого кольору. Слід уточнити, що мова йде не про кольорову версію iPhone 11R, а саме про найдорожчі моделі. Задня частина корпусу, у будь-яких випадках, буде виконана з матового скла.

Акумулятор iPhone 11

Як і було передбачено раніше, лінійка iPhone 11 отримає збільшені акумулятори. За словами інсайдера, iPhone 11 Pro Max буде оснащуватися батарєю ємністю 3969 mAh. Різниця досить суттєва, враховуючи, що iPhone XS Max мав акумулятор ємністю всього 3174 mAh.

Разом з оптимізаціями iOS 13 і більш енергоефективним процесором Apple A13 автономність може зрости дуже серйозно. Адже iPhone вже давно втратив статус «довгограючого» смартфона, чому б компанії не повернути цей титул?


Lightning в iPhone 11

Apple не збирається відмовлятися від Lightning на користь USB-C, як мінімум, в лінійці iPhone 11. Комплектний блок залишиться колишнім - на 5 Вт, а це означає, що користувачам доведеться докуповувати адаптер живлення, щоб використовувати швидку зарядку.


Інші характеристики iPhone 11

-Вбудована пам'ять: 64, 256 і 512 ГБ.
-Двошарова материнська плата.
-Відсутність 3D Touch і підекранного сканера відбитку пальців.
-Apple вперше прибере напис «iPhone» з корпусів своїх смартфонів, мабуть вважаючи, що iPhone і так досить пізнаваний.
-Потрійна задня камера - з основним модулем, телеоб'єктивом і ультраширококутним сенсором. Модулі будуть розташовуватися на квадратній платформі.
-Вдосконалений Taptic Engine з новою тактильною віддачею.
-Важіль беззвучного режиму, незважаючи на безліч чуток, залишиться колишнім.