Мінг-Чі Куо оцінив попит на HomePod і сказав, коли вийде 13-дюймовий MacBook Air

2018-04-30

Мінг-Чі Куо оцінив попит на HomePod і сказав, коли вийде 13-дюймовий MacBook Air

На початку березня 2018 року відомий аналітик Мінг-Чі Куо представив новий звіт про ланцюжок поставок Apple, оцінив попит на деякі гаджети і поділився інформацією про вихід більш доступного 13-дюймового MacBook Air. Про це повідомляє 9to5Mac.

На думку експерта, корпорація Apple в другому кварталі 2018 року збирається представити нову, більш дешеву і доступну модель MacBook Air з діагоналлю 13-дюймів. Це повинно допомогти збільшити поставки ноутбуків Apple на 10-15% в поточному році.

Сильне зростання очікується і в сегменті бездротових навушників. Вихід оновленої моделі AirPods в другій половині 2018 року має зміцнити попит на гаджет.

Мінг-Чі Куо вважає, що з трьох моделей iPhone, які готуються до випуску, основна увага Apple буде направлена на версію з екраном в 6,1 дюйма. Замовлення компаній-постачальників комплектуючих, таких як Unimicron, Wistron і Pegetron, повинні серйозно збільшитися.

Продажі самого очікуваного пристрою - розумної колонки HomePod - залишаються досить посередніми. Аналітик не передбачає значних змін в ланцюжку постачальників або збільшення числа замовлень найближчим часом.