Купуй в кредит не виходячи з дому!

2021-07-29

Відкладаєш місяцями і все ніяк не назбираєш на iPhone, MacBook чи iPad? Старенький смартфон давно “дихає на ладан” і ось-ось покине тебе зовсім? 

Не втрачай часу! Ми вже вирішили всі питання. Просто натискай на сайті Apple Room “придбати в кредит” під вподобаним гаджетом.

Оформляючи кредитування в Apple Room тобі не доведеться шукати банк або мікрофінансову організацію для отримання необхідної суми. В мережі магазинів Apple Room ми вже давно потурбувалися про все!

SlonCredit - сервіс зручного кредитування, що допоможе швидко та надійно оформити грошову позику на омріяний гаджет.

Серед головних переваг - довгострокове кредитування та оптимальні тарифи, а найприємніший бонус - відсутність першого внеску. Тому, як тільки кредит погодили - техніку вже можна забирати.

Умови

Перш за все, варто уточнити, що кредитні послуги доступні особам, що досягли віку 18 років (*до 65).

Максимальна сума позики - до 50 тис грн.

Мікрофінансова організація SlonCredit пропонує фіксовану кількість платежів, узгоджену попередньо. Термін кредитування підбирається з урахуванням оптимального для клієнта мінімального платежу.

Умови кредитування:

- перший внесок не обов’язковий;

- для оформлення потрібні лише паспорт та код;

- безвідсоткова розстрочка на 3 платежі;

- ніяких страхівок та СМС-сервісів;

- комісія на залишок по тілу кредиту;

- дострокове закриття без додаткових комісій;

- зручний особистий кабінет з графіком платежів.

Відсоткова ставка встановлюється в момент оформлення кредиту і повідомляється клієнту до підписання договору. Розмір ставки залежить від суми і строку кредиту.

Пільговий період

Пільговий період - це той варіант, що дозволить кожному клієнту закрити кредит достроково без переплати. По виходу з пільгового періоду, на залишок по тілу щодня буде нараховуватись %, таким чином, що клієнт сплачуватиме тільки за реально використаний період.

Перший внесок

Перший внесок не є обов’язковим! І це дуже зручно, якщо гаджет потрібен вже і зараз.

Комісія за перший внесок буде нараховуватися, як і перші два місяці використання кредиту. Якщо клієнт сплачує більшу суму мінімального платежу, розмір усіх наступних мінімальних платежів та переплата відповідно зменшаться.

Отож, не гай часу - придбай омріяний гаджет не виходячи за один клік!