7 способів використання AirTags

2021-12-31

AirTag надійний помічник завдяки розумному дизайну, відмінному відстеженні на дистанції від об’єкту та чудовому захисту конфіденційності. Він точно стане незамінним під час пошуку необхідних речей.

Підключення трекеру просте: ви приєднуєте його до необхідного об’єкту, а потім зможете відстежувати місцезнаходження цього об’єкта в програмі Find My.

Бажаєте знати, де можна використати цього помічника?

1. Встановіть AirTag на нашийник вашого домашнього улюбленця

Ви можете прикріпити AirTag до свого собаки. В якості альтернативи можна використовувати будь-яке кріплення ключів. Якщо ваш собака любить стрибати у воді, ви можете бути впевнені, що пристрій буде справно працювати, адже має водонепроникність IP67. Так само ви можете прикріпити до своєї кішки AirTag, якщо вам цікаво знати її місце розташування.

2. AirTag в пульті дистанційного керування

Ви можете взяти трекер та прикріпити його до нижньої частини пульта дистанційного керування. Це має допомогти вам знайти пульт швидко в будь-якому куточку будинку.

3. Залиште AirTag у своєму гаманці

Ви можете покласти цього мініатюрного помічника всередину гаманця, де ви зберігаєте свої монети, або всередині однієї із секцій карти. Ви ніколи більше не втратите свій гаманець!

4. Тримайте AirTag у сумці

Наявність трекеру у сумці не може бути зайвою. Ви більше ніколи не втратите сумку і її можна буде відстежувати у випадку пограбування.

5. Прикріпіть AirTag до улюблених іграшок дитини

Немає нічого гіршого для дитини, ніж втратити улюбленого плюшевого ведмедика. Тому ви можете сховати гаджет десь всередині іграшки. Важливо, щоб він був недоступний для дітей.

6. Прикріпіть AirTag до ключів

Це, безсумнівно, найбільш очевидне використання пошукової мітки. Якщо у вас є цей гаджет на зв'язці ключів, ви ніколи їх не втратите.

7. AirTag на велосипеді

Прикріплення пошукової мітки до велосипеда може бути привабливим з тієї ж причини, що її наявність запобіжить крадіжці. А вкрадений велосипед можна буде легко знайти.

Єдине обмеження – у вас може бути лише 16 AirTags, пов'язаних з вашим Apple ID.