Давай мінятись. Trade-In в AppleRoom

2022-05-12

До побачення, старий друже...

Привіт, новий гаджет!

Настав час розлучитися зі своїм старим гаджетом і купити новий!

Зробити це можна в AppleRoom, скориставшись програмою Trade-In.

Trade-In – це спеціальна програма, створена у відповідності до стандартів Apple, яка дозволяє придбати новий гаджет Apple зі знижкою в обмін на твій старий пристрій яблучного бренду.

Як обміняти свій гаджет в AppleRoom?

‌1. Принеси свій iPhone або іншу цифрову техніку Apple до будь-якого магазину AppleRoom.

2. Віддай пристрій на безкоштовну діагностику в сервісний центр та дізнайся суму вигоди на нову чи вживану техніку.

3. Скористайся додатковою вигодою у розмірі оціненої вартості вживаного пристрою, при покупці нової моделі iPhone або іншої техніки Apple. Суму, що залишилася, можна доплатити карткою або готівкою.

Забери свій новий, незрівнянний гаджет від Apple.

Чому це вигідно?

  • Швидкість та економія часу. Не шукай покупця на власний пристрій. Не чекай, поки хтось прийме рішення. Не витрачай час на створення оголошень на інтернет-майданчиках. 
  • Абсолютна безпека. Усі дані зі старого пристрою будуть видалені та не потраплять у користування третім особам. 
  • Доступність. Забирай новий iPhone вже сьогодні на найвигідніших умовах. Попередня вартість вживаного пристрою буде розрахована за високою оцінкою зовнішнього вигляду та стану гаджету, що приймається. Точна вартість пристрою буде відома лише після діагностики у сервісному центрі.

Ще декілька важливих моментів!

‌Щоб перевірити орієнтовну вартість обміну пристрою, перейди на сайт AppleRoom в розділ Trade In. На сайті є можливість скористатись онлайн калькулятором, щоб дізнатись приблизну суму доплати. Або ж відвідай місцевий магазин і поговори з одним із наших місцевих експертів Apple. Mac, iPad, iPhone та Apple Watch мають право на обмін.

Зверни увагу, що пристрої повинні бути в хорошому стані: без істотних зовнішніх пошкоджень корпусу і екрану, з функціональними кнопками, без ознак пошкоджень від контакту з водою.

Перед тим як віддати свій гаджет, ми рекомендуємо зробити резервну копію даних свого телефону, якщо ти й надалі плануєш користуватися ними на новому iPhone, та відключити функцію Find My iPhone («Знайти iPhone»). Це дозволить видалити всі персональні дані з твого старого пристрою та відновити на ньому заводські налаштування.

Поспіши обміняти свій старий гаджет на новий на вигідних умовах!