Чому варто придбати Apple Watch дитині?

2022-01-11


Функціональність для вашого спокою

Продукція американського виробництва оснащена низкою корисних опцій, які дозволять бути в курсі будь-яких подій, розташування чада і залишатися з ним на зв'язку. Apple Watch варто купити вже тому, що вони стануть надійним помічником для батьків. Гаджети дозволяють вирішувати такі завдання:

- виключення ймовірності втрати мобільного телефону чи планшета. Годинник надійно кріпиться на зап'ясті, характеризується зручністю у використанні. Якщо було втрачено смартфон, з їх допомогою виявити втрату буде простіше;

- у батьків є можливість відстежувати активність дитини, стежити за її фізичним станом. За допомогою таких опцій годинник підтримуватиме інтерес дитини до занять спортом;

- знайомство з технологіями в ранньому віці дозволить досконало ними опанувати юнацтва. Адже саме з даною сферою діяльності, розробкою та виробництвом електронних пристроїв може бути пов'язана майбутня професія потенційного генія.

Безпека

Очевидною перевагою годинника є функція відстеження малюка і можливість залишатися з ним на зв'язку. А це виключає тривожність мам, які завжди переживають, коли дитина стає самостійнішою.

Функція «Екстренний виклик — SOS»

  Дитина може швидко зв'язатися з екстреними службами, використовуючи бічну кнопку, а користувачі, включені до списку контактів на випадок надзвичайної події, отримають повідомлення. У разі потреби дитина зможе показати свою «Медкарту», куди записується важлива медична інформація: хронічні захворювання, алергії, препарати, що приймаються.

Помічники

 Використовуючи App Store на Apple Watch, діти зможуть завантажувати сторонні програми прямо на пристрій. Coloring Watch, LookUp, English Dictionary та інші програми, які будуть допомагати вчитися та виробляти корисні звички.