Як відправляти фотографії без втрати якості на iOS

2019-05-30

Вам коли-небудь доводилося відправляти фотографії зі свого iPhone? Швидше за все, так, а значить, ви стикалися з проблемою втрати якості при пересиланні. В результаті чіткий і контрастний знімок обростає артефактами, які просто не дозволяють оцінити його початкову красу. Деякі розробники борються з цим явищем, вставляють в свої додатки інструмент відправки зображення у вигляді файлу, який дозволяє зберегти вихідну якість. Але що робити, якщо в потрібному вам додатку відсутня така функція?

Це чергова інструкція з циклу, присвяченого автоматизації щоденних процесів за допомогою «Швидких команд». Це власний додаток Apple, яке дозволяє створювати скрипти (і використовувати вже готові), які забезпечують можливість виконання потрібних дій . Досить додати відповідну команду, наділену потрібними вам функціями, і робота з iOS буде спрощена в рази.

Як пересилати зображення в початковій якості

Встановіть додаток «Швидкі команди» (скачати з App Store);Завантажте команду AttachmentsHD
Відзначте на своєму iPhone або iPad зображення, які ви хочете переслати без втрати якості і натисніть «Поділитися»;
У випадаючому вікні виберіть «Швидкі команди»;
Задайте ім'я файлу, яким ви хочете поділитися, і виберіть додаток, через яке він буде відправлений

Незважаючи на те що зображення архівуються і відправляються у вигляді папки з розширенням .zip, iOS, не кажучи вже про Android і Windows, дозволяє за допомогою штатних інструментів розпакувати її і витягти файл, щоб переглянути його або, якщо така необхідність виникне, зберегти. Головне пам'ятайте, що команда AttachmentsHD не працює сама по собі. Тому, щоб відправити зображення без втрати якості, не вийде відразу скористатися їй, а доведеться строго дотримуватися інструкції вище.