Американський регулятор підтвердив швидкий реліз нового MacBook Pro

2019-07-03

Реліз рідкісної новинки від Apple стає несподіванкою для фанатів бренду. Як правило, інформація про неї витікає в Мережу задовго до офіційного заходу, присвяченого її запуску. При цьому найчастіше витік відбувається з вини регуляторів, які займаються передпродажної сертифікацію не анонсованих гаджетів, перевіряючи їх на відповідність вимогам і стандартам. Але якщо зазвичай винуватцем зливів стає Євразійська економічна комісія, то тепер відзначилася Федеральна комісія зв'язку США.

На цьому тижні в базі даних Федеральної комісії зв'язку США з'явилася згадка про новий MacBook Pro з номером A2159, який раніше був помічений тільки на сайті Євразійської економічної комісії. Правда, там новинка фігурувала в складі шести інших моделей, тоді як американський регулятор чомусь розповів тільки про одну.

MacBook Pro 2019
Передбачається, що в даному випадку мова йде про оновлений MacBook Pro 2019 модельного року з діагоналлю дисплея 13 дюймів і 32 ГБ оперативної пам'яті. До теперішнього моменту аналогічним об'ємом ОЗУ комплектувалися тільки 15-дюймові модифікації. Не виключено, що до кінця року Apple вирішила розширити модельний ряд фірмових лептопів.
На те, що це саме 32-гігабайтна модифікація 13-дюймового MacBook Pro, вказує доповідь аналітика TF International Securities Мінг-Чі Куо. Ще в лютому він випустив доповідь про те, що до середини або до кінця 2019 року Apple випустить поліпшену версію MacBook Pro, в якій збільшить обсяг оперативної пам'яті до 32 ГБ. При цьому, зазначив він, апгрейд торкнеться саме версії з діагоналлю екрана 13 дюймів.