У наступних iPhone збільшиться батарея через оновлення системи камер TrueDepth

2018-04-30


Аналітик Мін-Чі Куо повідомив, що в 2019 році смартфони Apple отримають оновлену систему камер TrueDepth, яка буде споживати більше енергії. Це призведе до необхідності використання більш ємних батарей. Про це пише MacRumors. У звіті Куо сказано, що у Apple є технології, що дозволяють створити акумулятори з більшою ємністю. 
Apple здатна розробити нові ємні акумулятори. Ми вважаємо, що впровадження системи камер TrueDepth для 3D-сканування створить попит на батареї великої ємності. Ми прогнозуємо, що з 2019 року в iPhone з'являться поліпшені компоненти необхідні для 3D-сканування і роботи доповненої реальності. Це ще більше збільшить попит на батареї підвищеної ємності. Імовірно, нові друковані плати і мікросхеми збільшать місце в корпусі для великих батарей. KGI Securities
Раніше Куо заявив, що в моделях iPhone 2018 року з'явиться однополична L-образна батарея. Такий акумулятор забезпечить до 10% відсотків додаткової ємності, в порівнянні з батареєю в iPhone X. Він також додав, що новий великий смартфон Apple під кодовою назвою iPhone X Plus отримає двоелементну батарею з приблизною ємністю 3300-3400 мАг. Вперше про цей 6,5-дюймовий смартфон Куо розповів в листопаді 2017 року.