iPhone X очолив листопадові продажі в Китаї, Японії і Великобританії

2018-04-30

iPhone X очолив листопадові продажі в Китаї, Японії і Великобританії

   Судячи за даними Kantar Worldpanel - компанії, яка займається статистикою - в листопаді, в момент виходу, iPhone X особливо добре продавався в Китаї, Японії, Великобританії.

Опублікована в середу інформація показує, що найпопулярніші iPhone X був в Японії. На цьому ринку смартфон зайняв 18,2% продажів. Друге місце в цій країні отримав iPhone 8/8 Plus зі своїми 17,2%.

У Великобританії iPhone X зайняв 14,4%. Таким чином, листопад 2017 року став для Apple найприбутковішим місяцем в Англії за три роки. Але, Kantar Worldpanel вважає, що IT-гігант не зможе довго лідирувати на британському ринку через високу ціну в 999 фунтів.

У Китаї новий "яблучний" смартфон зайняв всього шість відсотків, але цього вже було достатньо, щоб випередити конкурентів, таких, як Huawei і Xiaomi. Як показує статистика, в піднебессі люди частіше переходять на iPhone X з інших платформ, а не оновлюють старі телефони Apple, на відміну від американських і європейських покупців.

У рідному для Apple США iPhone X програв з продажу iPhone 8/8 Plus. А основний конкурент компанії - Samsung - не піднявся вище шостий рядки в рейтингу зі своїм флагманським Galaxy S8.