Apple пояснила, чому iPhone не має конкурентів на ринку

2018-04-30

«Кожен iPhone, який ми випустили, - а ми маємо на увазі всі до одного, - був створений з однією думкою: телефон - це більше, ніж набір функцій. Насамперед він має бути абсолютно простим, красивим і чарівним », - з таких слів починається повідомлення Apple. Далі на 11 сторінках компанія перераховує унікальні особливості iPhone, завдяки яким він випереджає всіх своїх конкурентів.

«Телефон має бути залізом і софтом, які створені для роботи один з одним. І покращувати один одного.  Тільки так можна створити бездоганний телефон ».

«Якщо мова йде про якісні програмні оновлення з новими функціями, ви можете сісти і розслабитися, знаючи, що телефон їх отримає. І буде сумісний з ним. Довгі роки. Безкоштовно », - додає Apple.

Apple описує «чудову камеру iPhone» з технологією Focus Pixels, яка зробила смартфон найпопулярнішою фотокамерою на Flickr, півтора мільйона «красивих додатків» в App Store, надійний захист від шкідливого ПЗ, приватність, безпеку даних, підтримку платіжного сервісу Apple Pay, мессенджер, співпроцесор руху, що підраховує кроки і пройдену відстань, і низку інших функцій iPhone.

На останній сторінці Apple пише «Ось чому якщо це не iPhone, то це не iPhone», помістивши три кнопки: «Відмінно, хочу iPhone», «Прекрасно, як мені змінити пристрій?» і «Хочу дізнатися більше».