Apple Watch Series 3 стали найбільш популярними годинниками Apple

2018-04-30

Apple Watch Series 3 стали найбільш популярними годинниками Apple

У звіті за перший квартал 2018 року Apple розповіла про успіхи свого годинника. Моделі Series 3 продаються набагато краще, ніж Series 2 рік тому.

В Apple заявили, що перший квартал 2018 року виявився найкращим для Apple Watch з моменту їх виходу. Обсяг продажів нових моделей Series 3 вдвічі більше, ніж Series 2 роки тому. Кількість проданих годинників Apple і прибуток від них ростуть на 50% от уже четвертий квартал поспіль.

З огляду на продаж навушників Beats і AirPods, загальна виручка Apple від переносної електроніки збільшилася на 70% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. У компанії заявили, що вона є другим по зростанню прибутку джерелом доходу після iPhone.

Категорія товарів «Інше», в яку входять Apple TV, Apple Watch, Beats, iPod, а також фірмові і сторонні аксесуари, стала основним джерелом доходу Apple. Виручка від неї склала 5,5 мільярда доларів, а в першому кварталі 2017 року - 4 мільярди доларів. Так що загальна сума прибутку від цих продуктів зросла на 1,5 мільярда доларів.