Apple почала підготовку виставкового комплексу Moscone West до WWDC 2016

2018-04-30

Всесвітня конференція розробників (WWDC) відкриється наступного тижня, тому Apple вже веде підготовку виставкового комплексу Moscone West до заходу. Воно відбудеться в понеділок, 13 червня в Сан-Франциско.

Користувачі Мережі публікують фотографії логотипів Apple, які робітники встановлюють на фасаді будівлі, де відбудеться довгоочікувана подія. В рамках конференції компанія представить свої нові розробки.

Головною темою обговорення на WWDC 2016 стануть нові версії мобільної і настільної платформ Apple iOS 10 і macOS. Передбачається, що головною темою заходу буде наступна редакція iOS, яка буде позиціонуватися як «найдосконалішою мобільною операційною системою в світі». Серед очікуваних новинок також новий ноутбук MacBook Pro з сканером відбитків, OLED-панеллю на клавіатурі і портами USB-C.

Конференція WWDC пройде в період з 13 по 17 червня в Сан-Франциско. Але найголовніша презентація, присвячена виходу новинок, відбудеться 8 червня у «Москоун Вест» в 10:00 за тихоокеанським часом (21:00 за київським  часом).

На цьому тижні Apple підтвердила, що буде вести пряму трансляцію презентації. На офіційному сайті компанії доступна сторінка з логотипом Всесвітньої конференції розробників WWDC 2016. Подивитися трансляцію зможуть користувачі iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV 2G/3G, Mac і Windows.