Зовнішній акумулятор з MagSafe для iPhone 12

2021-02-05

Аксесуарів для техніки Apple не злічити - новинки з'являються майже кожен день. І iPhone 12 у всіх своїх модифікаціях не став винятком.

Втім, справді корисних не так і багато.

Але зовнішній акумулятор з MagSafe-кріпленням, бездротової Qi-зарядкою і декількома виходами з підтримкою QC 3.0 і Power Delivery точно повинен придбати кожен.

Усередині цієї пластикової коробочки з рифленою поверхнею ховається оригінальний набір:

• батарея,

• плата провідної зарядки,

• котушка бездротової Qi-зарядки,

• комплект MagSafe-сумісних магнітів.

Все чітко і відмінно працює з останнім поколінням iPhone. Для них, упринципі, і розробляли аксесуар. Але підійде для більшої частини сучасних гаджетів.

Начинка дозволяє пристрою також замінювати звичайну бездротову зарядку для iPhone універсальним зовнішнім акумулятором.

Допомагає йому в цьому режим наскрізної зарядки: якщо підключити «аксесуар» до відповідного блоку живлення з потужністю більше 18 Вт, заряджати можна і саму батарею, і акумулятор смартфона.

Заряджати як бездротовим, так і провідним способом.

Перший працює з потужністю до 10 Вт.

Другий, незалежно від використовуваного роз'єму, до 18 Вт в варіантах протоколів Quallcomm Quick Charge 3.0 і Power Delivery (QC 4.0+).

При наскрізній зарядці зовнішній акумулятор використовує для власного підключення USB-C, для зарядки підключених гаджетів - повноформатний USB.

В останньому випадку витрачається накопичений запас. Якщо наскрізну зарядку не використовувати, гаджети можна підключати і через USB-C з тим же ефектом, але витрата буде помітнішою та швидшою.

Ємність батареї павербанка становить 3 або 5 тисяч мАг в залежності від модифікації.

Базова модель розрахована для акумулятора звичайного iPhone 12 (Pro) або аналога. Збільшений варіант потовщений, але її запасів вистачить для повного заряду iPhone 12 Pro Max, Apple Watch і навушників - і ще трохи залишиться.

Треба брати. Собі і друзям.