ЗНЯТИ НЕ МОЖНА ВИПУСКАТИ!

2020-10-27

Apple заявила про припинення виробництва двох застарілих моделей iPhone.

Йдеться про смартфони iPhone моделей XR і 11 Pro. Керівництво Apple пояснило це рішення тим, що зазначені моделі гаджетів поступаються за характеристиками новинкам, а відтак не приносять компанії належного прибутку, зазначають представники Apple.

"Замість iPhone 11 Pro шанувальники продукції можуть купити вдосконалений флагман iPhone 12 Pro. Доброю заміною XR стане iPhone SE, який вийшов навесні 2020 року", — повідомляють в компанії.

Раніше у квітні цього ж року Apple перестала пропонувати моделі 8 та 8 Plus 2017 року випуску. Це сталося через запуск у виробництво нововго бюджетного iPhone SE 2. Швидкий чіп та просунута камера — ось основні переваги гаджету, які і зумовили заміну «трирічних» вісьмірок.

Усього в 2020 році році Apple перестала виробляти чотири старі моделі телефонів.

Хоч компанія й зупинила випуск цих смартфонів, проте вони все ще зможуть отримувати офіційні програмні оновлення і якийсь час будуть доступні у продажу в магазинах операторів зв'язку та інших майданчиках, що продають електроніку, — заявили представники Apple.

Тепер лінійка смартфонів Apple виглядає так: iPhone XR, iPhone 11, iPhone SE (2020), iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max.

Нагадаємо, американська корпорація Apple представила оновлену модель — iPhone 12. Це перший телефон Apple, який підтримує формат зв'язку п'ятого покоління 5G.