Як знайти iPhone, якщо увімкнений беззвучний режим?

2021-03-05


Часто вранці відшукати телефон в квартирі – місія нездійсненна? Особливо, якщо з вечора поставили беззвучний режим?

Чи є спосіб або додаток для швидкого пошуку смартфона?

Розробники Apple додали відразу два механізми для вирішення подібних проблем.

Не турбувати за розкладом

Щоб не стикатися з проблемою пошуку смартфона, який знаходиться в беззвучному режимі, досить налаштувати режим «Не турбувати».

1. Перейдіть у Налаштування – «Не турбувати», включіть сам режим і функцію «Заплановано».

2. Виберіть зручний час початку і закінчення роботи цього режиму.

3. У розділі «Телефон» можете задати допуск викликів для обраних контактів.

Тепер у встановлений період часу не буде необхідності включати беззвучний режим. Смартфон сам заглушить всі повідомлення і небажані дзвінки. Вранці телефон знову перейде в звичайний режим і на нього завжди можна буде зателефонувати, щоб знайти девайс.

Знайти мій iPhone

Не всі власники техніки Apple знають, що сервіс для пошуку вкрадених або загублених гаджетів можна використовувати для пошуку пристрою будинку.

1. З будь-якого іншого пристрою перейдіть на сайт iCloud.com в браузері або запустіть додаток «Знайти iPhone» на своєму iPad.

2. Авторизуйтесь у своєму обліковим записом Apple ID. Зверніть увагу, що при першому вході на сайт при включеній двофакторній перевірці потрібно ввести код. Цей код надсилається на прив'язаний обліковий запис вашого пристрою.

Якщо крім iPhone, який ви не можете знайти інших девайсів Apple немає, нічого не вийде. Потрібно заздалегідь зайти на сайт iCloud з комп'ютера або іншого смартфона, отримати код підтвердження на iPhone і зробити браузер довіреним сервісом, натиснувши відповідну кнопку в діалозі.

3. Тепер на сайті iCloud або в додатку «Знайти iPhone» знаходимо втрачений смартфон і включаємо відтворення гучного звуку.

Звук буде відтворюватися навіть на пристрої в беззвучному режимі.