WWDC 2023: анонс

2023-03-29

Розповідаємо все, що вам потрібно знати про WWDC 2023, у тому числі про те, коли WWDC, як дивитися, а також про продукти та оновлення програмного забезпечення, яких варто очікувати на виступі Apple.

Серед великих подій року Apple WWDC є найочікуванішою. Кожного року Apple проводить велику зустріч для своїх партнерів-розробників і оголошує низку важливих оновлень програмного забезпечення.

Цього року подія WWDC 2023 розпочнеться в понеділок, 5 червня, і вся конференція та її семінари проходитимуть онлайн. Apple транслюватиме основну доповідь наживо в Apple Park, і ця подія транслюватиметься в прямому ефірі для всього світу.

WWDC 2023 розпочинається в понеділок, 5 червня, основною подією, яка розпочнеться о 10 ранку в Каліфорнії. В Україні початок буде о 19:00.

Apple транслюватиме вступну доповідь для всіх у прямому ефірі на своєму веб-сайті, YouTube і в додатку Apple TV. Це означає, що ви зможете дивитися презентацію на iPhone, iPad, Mac, Apple TV і навіть ПК.

WWDC присвячений програмному забезпеченню, тому ми можемо бути впевнені, що Apple розкриє деталі своїх майбутніх оновлень операційної системи для iPhone, iPad, Mac, Apple TV, HomePod і Apple Watch. Потім ці оновлення будуть надані розробникам як бета-версія для тестування, а через кілька тижнів розпочнеться публічна бета-версія. Згодом нове програмне забезпечення буде доступне для завантаження всім восени.

Також очікується, що компанія представить новий процесор та новий MacBook Air 15”.