Вітайте новий Apple Room!

2021-02-01

Радісні та довгоочікувані новини! 

Саме сьогодні ми відчинили двері ще одного, 9-го магазину у Львові, що знаходиться за адресою ТРЦ King Cross Leopolis (вулиця Стрийська, 30). Усе задля того, аби забезпечити максимальний комфорт клієнтам у просторах великого міста. 

Магазин розташований у Торговому Центрі на першому поверсі. Оформлений у брендовому стилі - ви однозначно його впізнаєте!

Ще великий Стів Джобс колись сказав: «Великі справи не здійснюються поодинці, вони завжди є досягненням команди.» Саме так вважаємо і ми, адже зусиллями цілої когорти фахівців було досягнуто авторитету якісного бренду. І це, звичайно, не просто слова, а тисячі позитивних відгуків задоволених клієнтів. 

Чому Apple Room заслуговує вашої уваги?

Ми – саме та мережа, фахівці якої працюють настільки злагоджено, що вирішать будь-яке питання, що вас турбує у найкоротший термін. Надамо повний спектр послуг: від купівлі, ремонту, гарантії, діагностики гаджету до привітної розмови…у магазині або по телефону.

Ми зацікавлені у тому, аби задовольнити вашу потребу у якісній техніці та кваліфікованому сервісі. З нами нема причин турбуватися - ви у надійних руках.

Купувати в Apple Room - це...

Це твоя гарантія!

Лише найякісніші, перевірені товари в арсеналі. Лише топова продукція та найшвидша доставка. Зовсім не дивно, що клієнти з усіх куточків України задоволено згадують нас не лише у своїх Stories.


У вашому місті ще немає Apple Room? 

Не турбуйтесь. Ходіть на офіційний сайт Apple Room, обирайте позицію, яку найбільше хочете та натискайте "замовити". Наші працівники зв’яжуться із вами у найкоротший термін, нададуть кваліфіковану консультацію з усіх питань та допоможуть обрати найкращий варіант. 

Отримати техніку ви також зможете на точці видачі у Києві, Тернополі, Рівному, Ужгороді, Вінниці, Луцьку, Чернівцях та Хмельницькому. 

Найякісніший сервіс та миттєва доставка!

До зустрічі в Apple Room!