Вірити чи не вірити — ось питання!

2020-10-28


Очільник дослідницької компанії DisplaySearch — Ross Young розповів у своєму твіттері, що чув від кількох джерел про розробку Apple окулярів доповненої реальності. Така інформація гуляє інтернетом, зокрема у його профілі, вже давно, однак Young продовжує розкривати таємниці та нові деталі про те, якими можуть бути AR-окуляри від Apple.

Що нового відомо?

  • Пристрій нібито використовує microLED-панелі виробництва Sony діагоналлю 0,5 дюйма і роздільною здатністю 1280х960 точок, розповідає Young.
  • Варто наголосити, що технологія microLED зберігає переваги OLED, але не схильна до вигоряння, тому видає велику яскравість.

Які ще новини?

  • Передбачається, що цей пристрій від Apple надасть змогу в режимі доповненої реальності взаємодіяти з навігацією, іграми і призначеним для користувача інтерфейсом.
  • Раніше повідомлялося, що Apple Glass можуть бути оснащені датчиком LiDAR, встановленим в лінійці останніх ґаджетів компанії.
  • Також неодноразово з'являлася інформація про те, що презентація ґаджета запланована на першу половину 2022 року.
  • Щодо ціни то ґаджету пророкують лише ціну розробки, яка становить близько 500 доларів.

Також очікується, що в Apple Glasses буде встановлена нова операційна система rOS, причім користувачам будуть доступні сенсорні панелі, жести голови та голосове управління.

Поки ми чекаємо офіційного підтвердження від Apple, можна лише уявляти, якими будуть нові AR-окуляри і помріяти про ще кращу “доповнену реальність”, адже світ, як то кажуть, більше ніколи не буде таким, як колись!