Вересневий захід Apple: iPhone 14, Apple Watch Pro та все інше, чого можна очікувати

2022-08-19

Коли відбудеться презентація iPhone від Apple? Запрошення поки не розіслано, але ми очікуємо, що наступний захід Apple відбудеться у вівторок, 13 вересня (торік захід проводився у вівторок, 14 вересня). Це означає, що запрошення надійдуть 5 вересня. Однак відомий інсайдер Макс Вайнбах нещодавно написав у Твіттері, що він «чув», що планується подія 6 вересня, тому цього року вона може відбутися раніше.

Хоча ми не знаємо дату наступного заходу Apple, ми можемо, ґрунтуючись на попередніх подіях, передбачити, що час початку Apple Event буде 10:00 у Каліфорнії. Вересневі заходи Apple зазвичай тривають від однієї до двох годин.

Що Apple представить на вересневому заході?

Ми очікуємо, що новий iPhone 14 Pro стане зіркою заходу, але, ймовірно, з'являться й інші новинки. Повідомляється, що Apple також випустить нові операційні системи iOS 16 і watchOS 9, хоча у звітах говориться, що iPadOS 16, яка зазвичай випускається одночасно з iOS, буде запущена пізніше. Ось усе, що ми очікуємо від вересневого заходу Apple.

Схоже, що цього року ми отримаємо чотири нових iPhone, але лінійка буде трохи відрізнятися від останніх років, оскільки iPhone mini піде з вживання, а його місце займе нова більша модель. Згідно з чутками, моделі Pro набувають більшості нових функцій.

  • iPhone 14: 6,1-дюймовий дисплей з вирізом, злегка покращений чіп A15. 
  • iPhone 14 Max: 6,7-дюймовий дисплей з вирізом, злегка покращений чіп A15. 
  • iPhone 14 Pro: 6,1-дюймовий дисплей, нова виїмка, постійно включений дисплей, датчик 48 МП, відео 8K, процесор A16.
  • iPhone 14 Pro Max: 6,7-дюймовий дисплей, нова виїмка, постійно включений дисплей, сенсор 48 МП, відео 8K, процесор A16.

Apple Watch Series 8, Pro та SE 2

Здається, в розробці знаходиться більше одного Apple Watch. Чутки вказують на три нові Watch, Apple Watch 8, нові Apple Watch SE та нові Apple Watch із захищеними або професійними функціями.

  • Apple Watch 8: Той самий дизайн, розмір (41 мм і 45 мм) і чіп S7, що й у Apple Watch 7, але нова можливість відстежувати температуру користувача та попереджати про лихоманку. Apple Watch Series 8 можуть бути дуже схожі на Series 7.
  • Apple Watch SE 2: однаковий розмір (40 мм або 44 мм), оптичний датчик серцевого ритму та електричний датчик серцевого ритму (ЕКГ), завжди на дисплеї, чіп S7.
  • Apple Watch Pro: новий збільшений розмір 50 мм, титановий корпус, покращені показники відстеження для любителів екстремальних видів спорту, збільшений час автономної роботи.

А які новинки хотіли б ви побачити?