TOP-3 гарячі новини цього тижня!

2021-06-04

Ми любимо тішити вас новинами. Особливо такими!

Отож, на порядку денному:

  • iPad mini з безрамковий екраном може вийти вже в цьому році
  • Bloomberg: наступне покоління iPad Pro отримає бездротову зарядку і задню панель зі скла
  • Apple випустила прошивку для AirTag з посиленням захисту від стеження

Ну що ж, поїхали?

  • 1.iPad mini з безрамковий екраном може вийти вже в цьому році
  • Bloomberg: наступне покоління iPad Pro отримає бездротову зарядку і задню панель зі скла
  • 3.Apple випустила прошивку для AirTag з посиленням захисту від стеження

Сьогодні Bloomberg опублікувала новий звіт, і крім інформації про наступну версію iPad Pro з бездротовою зарядкою, в ньому є дані про оновлений iPad mini. Причому, вони неоднозначні.

Є шанс, що планшет просто отримає більш вузькі рамки і збільшену діагональ дисплея при тих же габаритах, але, у той же час, в звіті йдеться про тестування в Apple Безрамкової версії iPad Mini без кнопки Home.

У такому випадку, пристрій нарешті отримає глобальний редизайн. Тому що зовні iPad mini не змінювався з найпершої версії, яка вийшла в 2012 році. По суті, за весь час планшет лише став тоншим і отримав кнопку Home з Touch ID в третьому поколінні, а також підтримку Apple Pencil в п'ятому.

Паралельно з iPad mini, компанія працює над більш тонкою версією iPad початкового рівня. Вихід обох планшетів повинен відбутися в 2021 році.

Згідно з новим звітом Bloomberg, Apple зараз працює над наступним поколінням iPad Pro, в якому повинна з'явитися бездротова зарядка. Для того щоб інтегрувати в планшет цю технологію, нові моделі будуть оснащені задньою панеллю зі скла, що стане заміною алюмінію.

Аналітики також відзначають, що Apple розглядає варіант додавання системи магнітної зарядки MagSafe, як в iPhone 12. Планшет може отримати також реверсивну бездротову зарядку, яка дозволить живити від нього інші девайси (наприклад, iPhone і AirPods).

Так як Apple зовсім нещодавно випустила нові iPad Pro M1 з екраном mini-LED, очікувати виходу наступного покоління варто не раніше наступного року.

Apple випустила прошивку для AirTag з посиленням захисту від стеження

А також оголосила про зміни, спрямовані на поліпшення конфіденційності міток AirTag.

Прошивка для пристрою вже доступна. Тепер гаджет буде відтворювати звук, коли буде віддалений від власника протягом 8-24 годин. Зараз AirTag відтворює звук після трьох днів перебування далеко від свого власника.

Апдейт завантажується автоматично при підключенні мітки до iPhone.

Крім того, компанія випустить додаток для Android. Він вийде до кінця цього року