Ти не повіриш! Новий Apple Room у Львові – саме те, чого не вистачало!

2021-02-17

Сьогодні ми готові приймати вітання з приводу відкриття 11-го магазину у Львові! Щасливі, адже знаходиться він у самісінькому центрі – так би мовити у серці міста. Запам’ятайте цю адресу – проспект Свободи, 35 – сюди можна завітати навіть для того, аби просто привітатись! Ми будемо раді бачити вас у будь-якому випадку.

Купувати в Apple Room?

Довершеність – річ, котра є ознакою бренду. Чи стала би наша мережа Apple Room справжньою якісною маркою без чіткої та продуманої концепції для задоволення потреб будь-якого користувача техніки від Apple?

Сумнівно..! Адже уже протягом майже 9-ти років Apple Room підтримує авторитет найстабільнішої мережі, що є офіційним реселлером техніки від Apple. Кожного дня сотні задоволених користувачів по всій Україні із посмішкою дякують нам за допомогу та найкращий рівень обслуговування, а ми вдячно бажаємо вдалого дня.

Що перше спадає на думку, коли відвідуєш будь-який Apple Room?

Звісно, атмосфера: від самого фасаду до найменших дрібниць – кожен елемент продуманий. У вражаючому стилі, що виглядає доволі промовисто і запевняє: тут можна придбати найкрутішу техніку від Apple.

Прогрес та розвиток – ось два фактори, що допомагають нам ефективно працювати. Тому, якщо у вашому місті ще нема красивого магазину із логотипом Apple Room, то не турбуйтесь: ми йдемо до вас! Адже вміємо зробити найшвидшу доставку у будь-який регіон України!

Apple Room турбується про вас, любі! Чекайте новин та крутезних знижок до свят найближчим часом, адже дивувати – наша привілегія.

А поки запрошуємо відвідати наш новесенький магазин на проспекті Свободи, 35!