Заміна Apple Watch? Smart Ring від Apple

2022-12-14

13 грудня відповідно до нової інформації від Patently Apple, Управління патентів та товарних знаків США опублікувало другу патентну заявку на продукт під назвою «Smart Ring». Цей патент дуже цікавий, оскільки може бути пов'язаний з використанням додатків, віртуальної та змішаної реальності. Перший патент уже був виданий у серпні минулого року.

Про що ця нова патентна заявка? Новий патент показує роботу розумного кільця, яке б взаємодіяло з іншими гаджетами. Це смарт-кільце, де є датчики для виявлення присутності інших об'єктів, а також відстані до них або найближчих. Що дивно, так це те, що воно також матиме можливість знати швидкість, прискорення або напрямок руху. Основна увага в цьому патенті приділяється інтерферометричним датчикам з автоматичним змішуванням SMI.

Датчики будуть передавати дані між кільцем і будь-яким пристроєм Apple. Він визначатиме жести з конфігурації та роботи систем доступу, які будуть засновані на датчиках SMI. Електронний пристрій при контакті зі шкірою зможе визначати частоту серцевих скорочень, насиченість крові киснем, АТ тощо.

Кільце певною мірою є альтернативою Apple Watch. В описі Apple зазначено, що пристрій має перемикачі, кнопки, сенсорний екран, динаміки і т.д. У деяких варіантах кільце може підтримувати OLED-дисплей зі світловими індикаторами. Кільце може бути пристроєм для здоров'я, який певною мірою є альтернативою Apple Watch. І поки що ми говоримо про пристрої для здоров'я, Apple також отримала патент на функцію ЕКГ для Apple Watch. Але на жаль, інформації про появу кільця на ринку поки що немає.