Революція у світі Apple: навушники AirPods Max

2020-12-09

Найвища якість звуку у повній гармонії з чарівною простотою AirPods. Це звук в блискучому виконанні.AirPods Max - абсолютно новий погляд на повнорозмірні навушники!

Бездротові навушники AirPods Max з шумоподавленням, просторовим звуком і адаптивним еквалайзером.

AirPods Max є першими навушниками Apple закритого типу. Завдяки такій конструкції та чіпу H1 вони забезпечують приголомшливу якість звуку.

Амбушюри і наголов'я виконані із тканини, що дихає та має так званий «ефек пам'яті». Вони рівномірно розподіляють вагу і знижують тиск на голову. Звучить так, ніби Apple пропонує нам персоналізовані навушники!

Кріплення наголов’я до амбушюр зроблено з нержавіючої сталі. Користувачі можуть плавно регулювати висоту для кращої посадки.

Чашки AirPods Max виготовлені з анодованого алюмінію. Вони можуть повертатися незалежно один від одного.

На правій чашці є коліщатко Digital Crown, знайоме власникам Apple Watch. З його допомогою можна регулювати гучність музики, припиняти програвання, пропускати треки, відповідати на дзвінки і активувати Siri. Також Digital Crown відповідає за перемикання між режимом активного шумозаглушення і режимом прозорості.

Для шумозаглушення в AirPods Max використовуються вісім мікрофонів: шість зовні для вловлювання зовнішніх шумів і два всередині для оцінювання звуку, який чує користувач. Зовнішні мікрофони використовуються під час дзвінків. Ще один мікрофон потрібен для розпізнавання голосу.

За звук відповідає 40 мм драйвер власної розробки Apple. У кожній чашці встановлені два кільцевих неодімових магніти, які відповідають за погашення спотворень. У результаті AirPods Max звучать однаково на будь-якій гучності.

У кожному навушнику встановлено 10-ядерний чіп H1. Він потрібен для активного шумозаглушення, а також налаштування звуку з урахуванням положення навушників на голові.

Є підтримка просторового аудіо і динамічного відслідковування рухів голови під час перегляду фільмів і серіалів. Завдяки цій функції створюється відчуття об'ємного звуку, як в кінотеатрі!

AirPods Max автоматично зупиняють відтворення, коли ви їх знімаєте. Вони підтримують виклик голосового помічника фразою «Привіт, Siri» і можуть озвучувати навіть вхідні повідомлення!

Роз'єму 3,5 мм немає. Але за допомогою кабелю Lightning / 3,5 мм AirPods Max можна підключати до пристроїв з класичним аудіороз'ємом.

У комплекті з AirPods Max немає блоку живлення. Зате є кабель Lightning / USB C і чохол Smart Case. Коли навушники знаходяться в кейсі, вони автоматично переходять в режим економії енергії.

AirPods Max вражають своєю автономність, адже працюють 20 годин. 5-хвилинної зарядки вистачить на 1,5 години прослуховування музики!

Для роботи AirPods Max буде потрібно iOS 14.3, macOS Big Sur 11.1, watchOS 7.2 і tvOS 14.3.

Навушники можна обрати у різних кольорах:

▪️ Космічний сірий

▪️ Сріблястий

▪️ Зелений

▪️ Блакитне небо

▪️ Рожевий

Отож! МAX-имального вам задоволення від прослуховування музики в нових навушниках від Apple! Тепер це суперпросто.