Phone 13 вийде в цього року - iPhone 12s не буде

2021-07-06


Система стереотипів - одна із тих, що маєеайміцніші зв'язки. Тому ми часто віримо у різні речі, навіть такі, як забобони. Що ж, саме через це світом почала ширитись інформація про те, що номера «13» у ряді iPhone не буде.

Не так давно наближені до компанії джерела повідомляли про те, що iPhone 2021 вийде під назвою iPhone 12S. Це пояснювали доволі прозоро: Apple не хотіла «пов’язувати» виробництво із цифрою 13. Так, звичайно, були й інші питання. Наприклад, невелика кількість змін, що можуть відбутися в нових пристроях. При цьому компанія збереже звичні частки - «mini», «Pro» і т.д. Хоча досить швидко від цих теорій відмовилися.

Більшість аналітиків називають нові яблучні смартфони не інакше, як iPhone 13. За даними видання Economic Daily News нові яблучні смартфони можемо сміливо чекати у вересні цього року. Так вважають більшість аналітиків. За словами експертів, Apple врахувала минулорічний досвід і цього року почала заздалегідь готуватися до старту продажів оновлених iPhone.

Дивно, та багатьом користувачам може не сподобатися назва «iPhone 13». Зважаючи на нещодавні опитування, проведені фахівцями SellCell, приблизно кожен п'ятий власник iPhone та iPad не хоче бачити в назві нового яблучного смартфону цифру «13». Користувачі зазначають, що їм просто не подобається це число. Тим паче, що в деяких культурах несе не зовсім позитивний сенс.

При цьому кожен третій вважає, що Apple потрібно повністю відмовитися від порядкових цифр у назві iPhone. «Набагато зручніше розрізняти смартфони за роком випуску - iPhone 2021, iPhone 2022 і т.д.»

На цей момент відомо, що iPhone 13 відрізнятимуться від попередників зменшеним вирізом в екрані, великими акумуляторами і поліпшеними основними камерами. У топових моделях також повинен з'явитися 120-герцовий дисплей.

Отож, чекаємо нових подробиць та виходу iPhone 13.