Огляд iPhone 12 Pro Max

2020-11-10


  • Найбільший iPhone від Apple з вражаючою камерою.

iPhone 12 Pro Max - великий смартфон. Фактично, це найбільший iPhone з коли-небудь створених.

І хоча він дорогий, у ціні трохи дорожчий за 12 Pro: різниця в ціні всього лише $ 100 в залежності від об’єму пам’яті.

В iPhone 12 Pro Max три камери: широкоугольная, надширококутний і телефото, а також є LiDAR для нічних портретів.

Ширококутний модуль має світосилу f / 1.6, як в 12 Pro. Однак сам датчик на 47% більший, тому 12 Pro Max захоплює більше світла з меншим шумом.

Більший сенсор також має вражаюче максимальне значення ISO 7616. Для порівняння, в 12 Pro максимальне ISO обмежена 5808, а в 11 Pro - 3072.

У сукупності це означає, що широкоугольная камера Phone 12 Pro Max одна з найкращих! Він може робити відмінні фотографії у різних ситуаціях.

Покращені характеристики будуть дуже помітні в залежності від того, при якому освітленні ви знімаєте. При сонячному світлі і інших яскравих умовах, зображення з 12 Pro Max і 12 Pro виглядають ідентично.

Але коли світло стає тьмяніше, 12 Pro Max дійсно значно виграє.

  • Краще, а не просто більше

iPhone 12 Pro Max трохи тонший, ніж найбільший торішній айфон.

Він також трохи важчий, ніж iPhone 11 Pro Max, хоча і не надто. В цілому, 12 Pro Max зручніше використовувати, ніж торішню модель.

У смартфоні встановлений 6,7-дюймовий екран Super Retina XDR. Він досить яскравий для використання на відкритому повітрі, а OLED-дисплей збільшує яскравість до 1200 ніт при відображенні HDR-відео.

Єдиний реальний недолік полягає в тому, що на відміну від практично будь-якого топового Android-смартфона, цей дисплей підтримує тільки частоту 60 Гц.

  • Вартий своїх грошей

iPhone 12 Pro Max працює точно так само, як і очікувалося. Тут такої ж чіп, як в 12 Pro, кількість оперативної пам'яті теж ідентично: 6 ГБ.

За часом автономної роботи результати можна порівняти з iPhone 11 Pro Max.

12 Pro Max підійде двом типажам людей: тим, хто хоче кращу камеру в смартфонах, і тим, хто більшу частину своєї роботи виконує на мобільному пристрої.

Існує певна «плата» за ергономіку при переході на iPhone Max. Вам просто будуть необхідні дві руки для деяких операцій, а управління однією рукою на ходу буде, як мінімум небезпечним.