Огляд Apple iPhone SE 2022

2022-04-12

Після дворічного очікування Apple випустила третє покоління iPhone SE початкового рівня на весняному заході Peek Performance.

Зовнішній вигляд залишається подібним до попередника SE. Він зберіг Touch ID і рамки у верхній та нижній частині екрану. LCD-екран має діагональ 4,7 дюйми і пропонує приємні, яскраві кольори та True Tone.

Ви можете вибрати один із трьох кольорів – Midnight, Starlight та PRODUCT(Red). А також серед трьох різних сховищ - 64 ГБ, 128 ГБ і 256 ГБ.

Характеристики та нові функції

Найбільше оновлення заховане всередині. Новий SE має той самий шестиядерний процесор A15 Bionic, що і в iPhone 13-ї серії. З точки зору продуктивності, він у вищій лізі, але без цінника флагманських телефонів. Цей iPhone також підтримує підключення 5G.

На задній панелі камера і спалах. Ви отримуєте ширококутний об’єктив на 12 МП з підтримкою Smart HDR 4, фотографічних стилів, глибокого з’єднання та портретного режиму. На передній панелі розміщена 7-мегапіксельна камера, яка підходить для відеодзвінків і селфі.

Новий iPhone SE підходить для тих, хто хоче телефон, який легко поміщається в кишені і яким можна керувати однією рукою.

Бажаєте купити новий iPhone SE 2022 в Appleroom?