Офіційно: захід Apple Far Out відбудеться 7 вересня

2022-08-26

Як натякали чутки протягом кількох тижнів, компанія проведе свій наступний великий спеціальний захід 7 вересня 2022 року. Усі бажаючі також зможуть дивитися онлайн. Захід розпочинається о 10:00 за тихоокеанським часом. Слоган цього заходу — Far Out і представляє собою зіркове поле у формі логотипу Apple.

Очікується, що на заході компанія представить дві основні лінійки продуктів: продукти iPhone 14 і продукти Apple Watch серії 8. Обидва, за чутками, зазнали значних змін.

За чутками, iPhone 14 буде представлений у чотирьох варіантах: iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Розмір «міні» зник, його замінила більша непрофесійна модель. Моделі Pro повинні принаймні отримати важливі нові функції, такі як постійно включений дисплей, масивна 48-мегапіксельна задня камера, збільшений час автономної роботи і новий швидкий процесор A16.

Ходять чутки, що Apple Watch серії 8 мають злегка вдосконалений дизайн з більш плоским дисплеєм, і до лінійки може приєднатися нова, більша і надміцна «спортивна» модель. Також може дебютувати датчик температури тіла.

Повідомляється, що саме цю дату назвала Apple у внутрішній листуванні зі співробітниками, а сама презентація традиційно пройде повністю онлайн у формі попередньо записаної трансляції. Те, що Apple цього року планує презентацію iPhone не на вівторок, а на середу — рідкість, проте це не є чимось неможливим. Адже на понеділок, 5 вересня, у США випадає велике національне свято. День праці.