Не тюльпанами єдиними: що подарувати на 8 березня?

2021-03-03

8-ме березня – не лише свято жінки, ніжності, весни, а й чудовий привід довести свої почуття! Приємно ж, коли кохана хвалиться «мій герой», а не виправдовується перед подругами «він просто був зайнятий».

Саме з нагоди такого чудового свята Apple Room спростила пошук актуальних подарунків та склала список найбажаніших подарунків для НЕЇ!

Любі мужчини, купуючи подарунок в Apple Room, ви робите правильний вибір, приречений на успіх: вона буде у захваті! На всі 1000%!

А до свята Apple Room дарує до -18% на техніку та -38% на аксесуари! Спокусливо, чи не так?

Отож, оскільки часу залишається все менше, перейдімо до діла!

1.  Apple MacBook Air 13" на базі чипа M1 – легкий, як повітря, проте максимально потужний. Ноутбук, що з’явився на ринку наприкінці 2020 року і досі не сходить із ТОП-продажу та вуст поціновувачів техніки досі! Авжеж, він настільки спокусливий, продуктивний та легкий, що його важко не захотіти!

Подаруйте коханій, якщо хочете, аби ваша бізнес-леді швидко виконала всю свою роботу та проводила із вами більше часу.

2.  Apple Watch Series 6

Ну як же в еру часу, що стрімко втікає, без стильного та розумного годинника, котрий навіть піклується про здоров’я? Із ним розлучатися не хочеться: легкий, комфортний, автономний! На її ручці виглядатиме супер стильно!

3.  Apple AirPods Pro

Ох і зручні ці безпровідні навушники! Але справа навіть не у цьому. Налаштування дозволяють персоналізувати їх під себе і отримувати максимум задоволення від користування.

4.  Apple iPhone 12 Pro Max

О так! Смартфон, у якому зібралися, без перебільшення, усі «най-най»! Від зовнішнього дизайну, габаритів, камери до наповнення! Це інструмент номер один для тих, хто працює в інтернеті, створює контент для соціальних мереж чи спілкується з клієнтами онлайн. Та він навіть фільм здатен зняти! Отож, вона без жодного сумніву буде у захваті.

5.  Apple iPad 10,2 2020

Планшет, що важко випустити з рук! З ним комфортно всюди! А ще, якщо вона митець, то можна додатково придбати Apple Pencil та тим самим здійснити мрію художниці! З нього комфортно читати та використовувати замість комп’ютера – ця лінійка доволі потужна, аби виконати усі потрібні запити.

6. iPhone 8 бу

Так, не новинка, зате яка модель! Компактна, в ідеальному стані та продуктивна! А ціна…таку вартість більше не знайти. Перевірена роками модель iPhone, яка досі не втрачає своєї продуктивності. Тому не вагайся – приходь та сміливо купуй! Модель доступна у вишуканих класичних кольорах: Gold, Silver, Space Gray!

Для підсилення позитивного ефекту все ж радимо придбати букет квітів, але як додатковий елемент до основного подарунку. Влаштуй справжнє свято коханій, мамі, доньці – вони цього заслуговують!

P.s. Apple Room дарує вигідний кредит під 0% річних, тому тепер жодної відмовки!

По фантастичні подарунки у мережу магазинів Apple Room!