Новий Apple Room у самісінькому центрі Львова!

2021-02-08

Натхненні хвилею позитивних емоцій!

Ми святкуємо відкриття нового потужного Apple Room у Львові!

Чекаємо на проспекті Свободи, 9!

Нещодавно святкували відкриття атмосферних магазинів у Харкові (ТРЦ «Французький бульвар» та ТРЦ «Караван») та у Івано-Франківську (вул. Незалежності 39/9).
Цього тижня гучно прочинили двері у ТРЦ King Cross Leopolis, а зараз радіємо новесенькому Apple Room на проспекті Свободи, 9!

Це наш, так би мовити, ювілейний 10-ий магазин у рідному Львові. Тому він, безсумнівно, один із найкращих!


Чи варто переплачувати за бренд?
«Навіщо платити за ім’я?» часто можна почути. Так, звісно, переплачувати нема сенсу. Але забувати про те, що «скупий платить двічі» теж не варто! Що ми маємо на увазі? Усе дуже просто. Якість та авторитет – це те, що у світі техніки має беззаперечну перевагу.
Якщо ваша мета змінювати гаджет раз на півроку – можна обирати будь-який, навіть найдешевший девайс. Але! Якщо у пріоритеті якість, ефективність та цілий спектр додаткових можливостей – це про продукцію Apple.


Купувати в Apple Room – це..

Якщо ви вже вирішили придбати техніку від Apple, то будьте уважні: є не мало шахраїв, які не турбуються про авторитет. Їхня мета – банальне збагачення. Тому варто зі всією серйозністю та повним усвідомленням підходити до інвестування у техніку, аби вона змогла принести вам реальний результат.
За роки бездоганної роботи мережа магазинів Apple Room відрекомендувала себе як надійний партнер. Окрім того, що ми повністю відповідаємо за стан техніки та її справність, перевіряємо та тестуємо усю вживану, пропонуємо послуги вигідного кредитування та встановлюємо реально найнижчі ціни на ринку!
Ось що означає «купувати в Apple Room»!


Розвиток – перш за все!
Бренд «Apple Room» зовсім скоро, скромно зазначимо, забігаючи наперед, планує поширитися просторами усієї України. Усе задля комфорту користувачів найпотужнішої та найстильнішої техніки у цілому світі: працюємо та розвиваємося для вас!


Отож, скоро у вашому місті! 

А поки святкуймо разом із нами народження ювілейного магазину Apple Room у самісінькому центрі міста Львів!