Найкращий iPad для студентів у 2022 році

2022-04-18

Підготовка до студентського життя може бути захоплюючою та напруженою. Щоб полегшити роботу, добре знати, що є відповідна техніка, яка допоможе в навчанні.

За останні роки iPad перетворився на те, що тепер може служити заміною ноутбуку для багатьох студентів, а такі аксесуари, як Magic Keyboard та Apple Pencil, роблять його одним із найбільш універсальних пристроїв, які можна придбати.

Однак, вибір може виявитися складним, оскільки Apple пропонує широкий асортимент моделей з різними цінами та функціями. Ми підібрали декілька оптимальних варіантів для комфортного навчання.

iPad 10,2 2021

iPad 10,2 дюйма (9-го покоління, 2021 р.) – найкращий варіант для любителів вигідних цін. Хоча це найдешевший iPad, він має достатньо продуктивності та функцій, щоб стати відмінним вибором для багатьох студентів. Apple оновила пристрій у 2021 році, додавши потужний процесор A13, який раніше працював у лінійці iPhone 11, а також були значні покращення фронтальної камери, яка тепер має надширококутний об’єктив і підтримку Center Stage.

Він з легкістю може запускати програми Microsoft Office для iPad, а також є різні додатки для підвищення продуктивності від Apple, які зроблять нотатки та роботу над завданнями легким заняттям. Додайте клавіатуру та мишу Bluetooth, і ви отримаєте дуже працездатний ноутбук, який зможе впоратися з більшістю вимог курсової роботи. Підтримка Apple Pencil, і ви можете коментувати документи, робити ескізи і, звичайно, робити замітки.

iPad mini 2021

Якщо найважливішим фактором при виборі є портативність, то слід звернути увагу на iPad mini. Оновлений у вересні 2021 року, він оснащений чіпом A15 Bionic і має абсолютно новий дизайн. Є найменшим і найлегшим iPad, який ви можете придбати - його вага 293 г. Звичайно, низька вага є результатом того, що сам iPad є меншим, завдяки 8,3-дюймовому дисплею та відсутністю кнопки «Додому». Тепер Touch ID знаходиться у кнопку живлення на верхньому краю. В результаті виходить компактний, але потужний пристрій. Цей планшет ідеально підходить для читання книг або створення нотаток (особливо за допомогою Apple Pencil), тому він цілком може бути ідеальним для вас, якщо саме так ви збираєтеся використовувати iPad.

Фронтальна камера є надшироким об’єктивом, тому завдяки Center Stage вона може стежити за вами та тримати вас у центрі кадру під час відеодзвінків, а широка камера 12 Мп на задній панелі може робити чудові фотографії та відео, які можна використовувати в презентаціях або для більш медіа-завдань.

iPad Air (2022)

Новий iPad Air, востаннє оновлений у березні 2022 року, із 10,9-дюймовим дисплеєм, сучасним дизайном, невеликою вагою (461 г), чудовими камерами та надзвичайно потужним процесором – це хороший вибір для студентів. Є багато кольорів на вибір, але найбільшою особливістю моделі 2022 року є оснащення процесором M1. Це той самий чіп, який працює на моделях iPad Pro, не кажучи вже про кілька нових комп’ютерів Mac. В iPad Air це змушує пристрій літати.

Камера має широкоформатний об’єктив 12 Мп, який може записувати відео зі швидкістю до 4K/60 кадрів в секунду, і, як і в інших iPad у цьому списку, фронтальна камера була оновлена до 12 Мп Ultra-Wide, що дозволяє для центральної сцени. По суті, цей новий iPad Air – це iPad Pro за дешевшою ціною. Єдина головна функція, якої йому не вистачає, - це частота оновлення екрану Pro-Motion 120 Гц.

То що, який планшет обереш ти в Appleroom?